uppercut41
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
1.nakiller kapandı mı ve sonuçlar ne zaman açıklanır,5 kontenjan sıra 5 yazıyordu şuan 1 kontenjan sıra 1 yazıyor yani onaylanmadı mı hiç bir şey anlamadım
sıran ne zaman kontenjan ile orantılıysa onaylanır ama bu kesin olarak onaylanacağı anlamına gelmez ben yapmıştım 1 kontenjan vardı sıram 1 idi giremedim sanırım torpil olmuştu ama sonra başka bir okula girmiştim sonuç olarak önemli olan sıran üstte olmalı1.nakiller kapandı mı ve sonuçlar ne zaman açıklanır,5 kontenjan sıra 5 yazıyordu şuan 1 kontenjan sıra 1 yazıyor yani onaylanmadı mı hiç bir şey anlamadım
Hayır.8.sınıfmıydın 9 a geçtin yani
lgs tercihind eyerşemeyip nakil yapanlardan mı onu srouyorum kardeşimHayır.
Zaten lisede ama başka bir okul için nakil başvurusu yapmış.
Onaylandığını nasıl öğrenirim diyor.
türkçeyi katlettin reis.lgs tercihind eyerşemeyip nakil yapanlardan mı onu srouyorum kardeşim
He anladım pardon.lgs tercihind eyerşemeyip nakil yapanlardan mı onu srouyorum kardeşim
onaylanmadığını nasıl anlayabilirim reis sanırsam 29 unda nakiller sonuçlanıyormuşHer hafta yeni kontenjan açılıyor ve başvurulara göre sıra belirleniyor her hafta tekrar tekrar denemen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazen 3 kontenjan oluyor sıra 2 olsa bile giremediğin olabilir , ben nakil yaparken arka arkaya 2-3 hafta denemiştim
Eğer onaylanırsa e-okul da gözükür
Nakil bilgisi bulunamamıştır demek , nakil başvurun okul tarafından onaylanmadi kontenjan varsa tekrar başvurHocam şuanda nakil bilgisi bulunamamıştır yazıyor. 10.sınıfa geçtim lgs öğrencisi değilim
onaylanmadığını nasıl anlayabilirim reis sanırsam 29 unda nakiller sonuçlanıyormuş
Sağolasın hocamHer pazartesi nakil talebi oluştur sonraki pazartesi belli olur , kabul edilmişse e-okul nakil kısmında gözükür kabul edilmemişse tekrar dene
Ben 2 sene önce nakil başvurusu yapmıştım pazartesi günleri başvuru yapıyordum cuma veya pazartesi günü belli oluyordu 2 kere denedim olmadı sonra bı daha başvuru yaptım, e-okul da başvuru onaylandı yazıyordu
Nakil bilgisi bulunamamıştır demek , nakil başvurun okul tarafından onaylanmadi kontenjan varsa tekrar başvur