Steelseries klavye rgb sorunu

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Steelseries apex pro mini aldım. Rgb leri ayarladım. Ama ışıklar karışıyor. Bazen kendi kendine farklı renk açılıyor. Yazılımsal bir sorun belliki. Steelseries uygulamasında kulaklıklada sorun yaşıyordum. Uygulamayı kapatınca da ayarlarım gidiyor kendi kendine yanıyor. Bildiğiniz bir çözümü var mıdır?

Gıcık bir sorun. Klavye çok güzelde şu sorun işi bozuyor. Keşke ayarı hafızasına kaydetse de uygulamayı kapatınca sıfırlanmasa. Öyle olsa bence düzelirdi. Çünkü uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü steelseries kulaklıkta da uygulama kaynaklı sorun yaşıyorum. Umarım güncellemelerle düzeltirler. Bu arada sende hangi renkler oluyor? Bende sayısal tuşlar yeşil oluyor sürekli. Hep aynı tuşlar hep aynı renk oluyor nedense

Bencede uygulama kaynaklı hocam aerox 3 te var ikiside aynı anda gidiyor
Steelseries mükemmel ürünler yapıyor. Bi yazılım yüzünden kalite düşürüyor. Yazılımın önemini görüyoruz. Mail falan atıcam. Bu konunun acil düzelmesi lazım.

Tabi hocam atıyorum şimdi
Biraz uğraştırıcı. Önce bota bağlanman lazım. Sonra yazıyorsun. O sana makale atıyor. İşime yaramadı diyorsun bir kaç kez. Sonra bağlıyor. Gereksiz yoruyorlar insanı

Tabi hocam atıyorum şimdi
Dostum steelseries gg de ayarlara bakarken oyunlarla ilgili bir kısım vardı. Oyunlara özel efekt oluyormuş herhalde. Orda seçili oyunlar vardı. Onların tikini kaldırdım ve ışık sorunu olmuyor şuanda. Galiba düzeldi gibi. Ama şimdide bluetooth sorunu var. Bluetooth bağlanmıyor. Hatta gözükmüyor. Pc de de gözükmüyor telefonda da

Bende de aynı sorun var. Steelseries apex pro tkl benimki de

Geri