emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,321
Onu ek olarak söyledim konudan bağımsız. Alakalı bir şey arıyorsan psu marka modeli belirsiz. İçin rahatladı mı ?
Onu ek olarak söyledim konudan bağımsız. Alakalı bir şey arıyorsan psu marka modeli belirsiz. İçin rahatladı mı ?
psu paket şeklinde geliyor deepcool parça ve ventusun 3x modeli gayet yeterli bir model
deepcool markası na mı belirsiz dedi arkadaş...Onu ek olarak söyledim konudan bağımsız. Alakalı bir şey arıyorsan psu marka modeli belirsiz. İçin rahatladı mı ?
Ventus 3x e gayet yeterli diyen biriyle daha fazla konuşamam. Ayrıca arkadaş elektrik ile sorun yaşıyor ve psu burada hayati öneme sahip. deepcool psu kaliteli bir üretici değil ve kullanılan psu nedir özelliklerine bakacağım. her gördüğün +80 psu kaliteli olmuyor tunçmatik sevdalısıpsu paket şeklinde geliyor deepcool parça ve ventusun 3x modeli gayet yeterli bir model
Evet dedim kaliteli ürün mü üretiyor ? Yaz bakalım şu çok kaliteli markanın çok kaliteli psu modelini bakayım içinde hangi parçaları kullanmışlar.deepcool markası na mı belirsiz dedi arkadaş...
kaliteli olduğunu söylemedim ama kalitesiz denilip bi köşeye atılacak da bı marka degl 100 k lık pc de kullanmamışlar sonuçtaVentus 3x e gayet yeterli diyen biriyle daha fazla konuşamam. Ayrıca arkadaş elektrik ile sorun yaşıyor ve psu burada hayati öneme sahip. deepcool psu kaliteli bir üretici değil ve kullanılan psu nedir özelliklerine bakacağım. her gördüğün +80 psu kaliteli olmuyor tunçmatik sevdalısı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet dedim kaliteli ürün mü üretiyor ? Yaz bakalım şu çok kaliteli markanın çok kaliteli psu modelini bakayım içinde hangi parçaları kullanmışlar.
ve ayrıyeten cahilliğini başka insanların üstüne yıkmaya çalışma çok bilmiş kardeşim benımVentus 3x e gayet yeterli diyen biriyle daha fazla konuşamam. Ayrıca arkadaş elektrik ile sorun yaşıyor ve psu burada hayati öneme sahip. deepcool psu kaliteli bir üretici değil ve kullanılan psu nedir özelliklerine bakacağım. her gördüğün +80 psu kaliteli olmuyor tunçmatik sevdalısı
Evet dedim kaliteli ürün mü üretiyor ? Yaz bakalım şu çok kaliteli markanın çok kaliteli psu modelini bakayım içinde hangi parçaları kullanmışlar.
Kardeşin değilim tanımadığın insanlara kardeşim demeni tavsiye etmem sonra başka bir şey demeye başlayabilirsin. Senin gibi cahile biraz ders vereyim o halde.kaliteli olduğunu söylemedim ama kalitesiz denilip bi köşeye atılacak da bı marka degl 100 k lık pc de kullanmamışlar sonuçta
ve ayrıyeten cahilliğini başka insanların üstüne yıkmaya çalışma çok bilmiş kardeşim benım
Tavsiye , nasihat fln pek ilgilendiğim konular degıl , kendi kendine triplere girmiş bide...Kardeşin değilim tanımadığın insanlara kardeşim demeni tavsiye etmem sonra başka bir şey demeye başlayabilirsin. Senin gibi cahile biraz ders vereyim o halde.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hem ben neye kalitesiz demişim sen ne gösteriyorsunKardeşin değilim tanımadığın insanlara kardeşim demeni tavsiye etmem sonra başka bir şey demeye başlayabilirsin. Senin gibi cahile biraz ders vereyim o halde.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu grafikleri hangi siteden aldığını öğrenebilir miyim acaba ?Kardeşin değilim tanımadığın insanlara kardeşim demeni tavsiye etmem sonra başka bir şey demeye başlayabilirsin. Senin gibi cahile biraz ders vereyim o halde.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Model fark etmez genel olarak modellerin sıralaması hemen hemen bu şekilde. Benzer grafikleri yabancı forumlarda bulabilirsin.bu grafikleri hangi siteden aldığını öğrenebilir miyim acaba ?