🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

Bende darmoshark m3 almıştım sorun için sitesine girdim sitede sadece mail vardı çok garibime gitmişti sonra mail attım geri dönüş yok öyle mousela baş başa kaldık ve sonra kenara koydum 7-8 ay oldu . Dedim herhalde düzeltmişlerdir şikayetlere baktım halen aynı , site aynı ve satışa devam ediyor. Nedeni insanlarımızın genel özelliği bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Yani başına gelmediği sürece istersen 1 milyon kişi sorun yaşasın adamın umrunda değil.

çok daha iyi ama mlsf örnegin içinde 4k dongleyle beraber gelen bir mouse bu paraya yok orda. connect fiyat olarak iyi olmasa kimse tercih etmez bence
en azından bı dongle alırım 500 tl verıp en azından mesaj verecekler param olsa connecte bulasmam

2100 bandında m3s alın ama pembesı kalmıs ıslemcınız ıyı degılse 4k kullanılmaz
pembesi pek iyi durmuyor ya, bide 4k degılde 2k kullanmak için dongle güzel oluyor. m3 veya m3 proda malzeme kötüydü. düz m3s de yok. kala kaldık vallahi .d son çare dareu gibi duruyor.

pembesi pek iyi durmuyor ya, bide 4k degılde 2k kullanmak için dongle güzel oluyor. m3 veya m3 proda malzeme kötüydü. düz m3s de yok. kala kaldık vallahi .d son çare dareu gibi duruyor.
dareu da adam akıllı garantı yok stok beklemek en ıyısı 1 ayda yenılenır yuksek ıhtımal

Geri