Epic Games'ten Oyun Önerisi

Parzival97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
969
Selamlar :)
Epic Games'te bugün itibari ile ''Yaz İndirimleri'' başladı.

Buradaki oyunların içerisinden oyun önerir misiz ?

Not: Control'u az önce aldım ve 60 tl lik indirim kuponum da bulunuyor. 100 TL harcama yapabilirim.

AC odyssey al.

Aklımda var ama AC serisini daha önce hiç oynamadım, hikayesini sever miyim diye tereddüt ettim ve kararsız kaldım o yüzden.
Denemiş olursun zaten kuponla beraber 28TL ye geliyor.

Watch Dogs 2. Yüzde 80 indirim yapmışlar bedava neredeyse.

Onu Ubisoft Forward etkinliğinde ücretsiz olarak almıştım.
O zaman oynamadıysan The Walking Dead serisine göz atmanı öneririm. Baya uzun soluklu bir seri toplam 4 oyun baya uyguna geliyor.

Not: Control'u az önce aldım ve 60 TL lik indirim kuponum da bulunuyor. 100 TL harcama yapabilirim.
hocam ac bence artık ac değilde assasin hareketleri yapan insanlardan oluşuyor assasin creed serisinin önceki hikayesine bak sonra ac al hikayesi iyi ac güzel

Daha önce far cry oynamışsındır büyük ihtimal. Oynamadıysan far cry 5 alabilirsin. Hikayesi bayağı ilgi çekiciydi bence.

Not: Control'u az önce aldım ve 60 TL lik indirim kuponum da bulunuyor. 100 TL harcama yapabilirim.
hocam far cry serisinin bence en iyi oyunu far cry 3 ve cuponla metro exodux alabilirsin sana kalmış ac oddyse de alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sana son tavsiyem journey olucak 12 tl makul ve mükemmel oyun ben bayılıyorum

hocam far cry serisinin bence en iyi oyunu far cry 3 ve cuponla metro exodux alabilirsin sana kalmış ac oddyse de alabilirsin

sana son tavsiyem journey olucak 12 TL makul ve mükemmel oyun ben bayılıyorum
Journey ben de yazacaktım da 1,5 saatlik oyuna herkes para vermiyor. Ama oyun müthiş.

sana son tavsiyem journey olucak 12 TL makul ve mükemmel oyun ben bayılıyorum
Journey ben de yazacaktım da 1,5 saatlik oyuna herkes para vermiyor. Ama oyun müthiş.
Kısa oyunları pek sevemiyorum. Metro'nun bölümünü izledim az önce vazgeçtim biraz. Division 2 , Farcry5 gibi oyunlar aklımda kaldı.
Bir de farcry 3 eski değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri