Piyasanın en kaliteli psu'su hangisi ?

Arkadaşlar sistemimi güncelliyorum ve en çok korktuğum bileşene geldi sıra. Psu olarak paraya sonuna kadar kıymaya hazırım. En iyi donanımlarla üretilen en iyi psuyu arıyorum. Ne önerirsiniz ? +1200 watt lazım.
f/p ve üst kalite bir ürün arıyorsan kaçırma bedava fiyatı

f/p ve üst kalite bir ürün arıyorsan kaçırma bedava fiyatı

Bunu 1 haftadır araştırıyorum aslında atx 3.1 olması falan çok iyi ama marka olarak güven vermiyor. Youtube incelemeleri de yok. O yüzden saldım bunu hocam.

Bunu 1 haftadır araştırıyorum aslında atx 3.1 olması falan çok iyi ama marka olarak güven vermiyor. Youtube incelemeleri de yok. O yüzden saldım bunu hocam.
kendim 1000w olanını kullanıyorum çok memnunum şaşırtıcak bir psu ülkemize yeni girdi fiyatı uygun

kutsunu fotosunu çekip atayım dostum çok anlamam ama tek girişten 600w veren kablo çıktı ama onu takmadım çünkü 4070 kullanıyorum ilerisi için aldım

buyurun 1000w ampere in kutu içerigi

Ekler

• IMG_3570.JPG
    IMG_3570.JPG
    3.3 MB · Hit: 60
  • IMG_3571.JPG
    IMG_3571.JPG
    3.2 MB · Hit: 57
  • IMG_3572.JPG
    IMG_3572.JPG
    3.7 MB · Hit: 50
Çok garip. Nerden aldınız bunu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı için 150 bine yakın para ayırdım.
teknobiyotikten aldım hocam size link atmıştım

teknobiyotikten aldım hocam size link atmıştım
Pardon görmemişim. Hocam şöyle bir sıkıntı var. Teknobiyotikte atx 3.1 diye belirtmişler fakat kutu üstünde yazana göre atx 3.0 psu bu. Yani teknobiyotik neden böyle bir saçmalık yapmış anlamadım. Neyse teşekkür ederim efenim zahmet ettiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri