kemalguzel
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
+kahveler çok iyi gözüküyor, sen mi yaptın yoksa
-evet
+hamarat senii
-evet
+hamarat senii
asdkjhalhbnfcas+kahveler çok iyi gözüküyor, sen mi yaptın yoksa
-evet
+hamarat senii
Bunu yaz ama bunu yazmadan önce kız nasıl bi kişiliğe sahip bil gir canlı yayın falan açıyorsa konuşma şekline falan bak neylere ilgi alanı varsa ona doğru yönelerek sohbeti başlat mesela merhaba tanışalım'mı? Yaz sonrasında olur derse örneğin burçlara inanıyorsa de burçlara ilginiz olduğunu gördüm tanışmak istedim işte ben şu burcum siz ne burcusunuz diye falan sohbeti bağla siz kimsiniz derse sizi işte şu platformdan gördüm şöyle böyle ilgi alanlarınız olduğunu öğrenince heveslendim tanışmak istedim o yüzden yazdım diyerek ufaktan bağlarsın sohbetiEyvallah hocam
Biri 18 biri 67 ölümüne içişyaşlar kaç dostum
biri zonguldakBiri 18 biri 67
bi de cakarim sana ekle sonuna askldjaskldjka bu nasil mesaj of....Alıntıyı görüntüle
Beyler bu kızla aramızda bir sohbet yok şu ana kadar sadece beni yakın arkadaşlara ekleyip hikaye falan atıyordu.Bu sefer kesin kararlıyım yazıcam aşağıda benim aklımdan geçen yazıyor sizce ne yazmalıyım?
siyah tişörtü mü seviyor yoksa pembe miEyvallah hocam
19 hocamyaşlar kaç dostum
Siyahsiyah tişörtü mü seviyor yoksa pembe mi
inşanlah mesajın anlamını anlamışsındırSiyah![]()
Hocam reelde tanışmıyoruz sadece instada gördüm istek attım oda yakın arkadaşlara eklediYıl olmuş 2024 hala sosyal medya üzerinden yürümek saçma.
Biraz fesat anladıminşanlah mesajın anlamını anlamışsındır