Yardım ROG Strix XG259CMS aldım kararsızım

thebizzon

80+
Reaksiyon skoru
65
Öneri lazım arkadaşlar dün asus rog xg259cms aldım şuan hali hazırda aoc 24G2U modelini kullanıyorum yaklaşık 4 senedir değişeyim dedim aldıktan sonra bir pişmanlık oturdu içime daha iyisi olabilirmi yoksa tantana yapmadan kullanılırmı sistemde full asus parçalar var bide o yüzden asusa yöneldim

Dostum içine oturduysa iade et. Demek ki ihtiyacın yokken almışsın. Kullanırken konforlu hissetmeyeceksin. İade edince de git 2 tane çeyrek al kendine o parayla, dursun kenarda boşver. Veya AOC'u satabilirsin.

Öneri lazım arkadaşlar dün asus rog xg259cms aldım şuan hali hazırda aoc 24G2U modelini kullanıyorum yaklaşık 4 senedir değişeyim dedim aldıktan sonra bir pişmanlık oturdu içime daha iyisi olabilirmi yoksa tantana yapmadan kullanılırmı sistemde full asus parçalar var bide o yüzden asusa yöneldim

kanka monitör nasıl peki görüntüsü hissiyatı felan bende almayı düşünüyorum da

kanka monitör nasıl peki görüntüsü hissiyatı felan bende almayı düşünüyorum da
Görüntü kalitesi vs. Gayet yerinde tek sorun bence ufak bi çerçeve kalınlığı var kardeşim 144 hzden 300e geçince gayet akıcı falan dedi ama ben bişey hissetmedim yaşlılıktan herhalde anlamadım😅

Keşke 2K monitöre geçseydin

Görüntü kalitesi vs. Gayet yerinde tek sorun bence ufak bi çerçeve kalınlığı var kardeşim 144 hzden 300e geçince gayet akıcı falan dedi ama ben bişey hissetmedim yaşlılıktan herhalde anlamadım😅
reis 240hz de kullanınca gayet iyi akıcı bi şekilde kullanamıyon mu bende oyun oynamak için almak istiyorum da 1080p de zaten yeterli olur bana önerir misin o monitörü yoksa başka bakın der misin

fps oyunları ıcın ıyı ama bu paraya 2k modelı alınabılırdı

Hocam 259cms direk 300hz fps oynuyorsanız oldukça iyi. Renkleri de çok iyi.

Aynı monitöre sahibim içinden sadece dp port çıktı saçmalık hdmi typ c yok

Son düzenleme:
Geri