Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,780
hangisi oynayalım beraberBırakalı bir ay oldu, R6 denedim beğenmedim şu an BF oynuyorum sadece.
hangisi oynayalım beraberBırakalı bir ay oldu, R6 denedim beğenmedim şu an BF oynuyorum sadece.
BF2042'yi de kimse oynamıyor zaten neredeyse boş ver.İyice valoya döndürün o takoz gibi mekanik ile haftalık kasa düşmese 5dk oynamam. Bf2042 in taş gibi vuruş hissasiyati var iken kim oynar 2010 dan kalma dağa taşa giden mermili mekanikli oyunu
hilesinide s ettim takoz gibi vuruş hissiyatı kısmi optimizasyon problemleri eşleştirme sistemi derken birçok sorun var lol oynamayı bırakmıştım lole döndüm cs nin bu sorunlarından.Ne kadar forumlarda gömsek etsekte bitti oynanmıyor desenizde kesin verilerle oyuncu sayısı her geçen gün artıyor pozitif rate varken neden dediğiniz sorunlarla ilgilensinlerki ki zaten öyle bir gücü yok hiç bir firmanın valorantta hile koruması varda noluyor sanki çok önüne geçilebiliyor 1.5 milyon günlük akışı olan bir oyunda iyi bile cs emin olun.
5 var şu an alışma sürecindeyim çünkü cidden zorhangisi oynayalım beraber
Dediğin vuruş hissiyatı problemi biraz kişisel şahsen CS kadar iyi bir vuruş hissiyatı olan oyun olduğunu sanmıyorum Gerçekci Klasmana geçmediğimiz sürece (Tarkov, Arena breakout) gibi eşleştirme sistemi içinse katılıyorum ben bu source2 güncellemesinden önce global rankında takılıyordum güncellemeden sonra map rankı olayında beni silvera attı şimdi ne kadar her eli 35-40 vurup kazansamda rank vermiyor ve karşı taraf için haksız rekabet oluşuyor. MM çok karışık ama bunun sebebide bence sistemin yeni getirilmiş olması entegrasyonu çabuk sağlanamaz büyük çaplı bir oyun olduğu için.hilesinide s ettim takoz gibi vuruş hissiyatı kısmi optimizasyon problemleri eşleştirme sistemi derken birçok sorun var lol oynamayı bırakmıştım lole döndüm cs nin bu sorunlarından.
Zor ya adamlar 2. dünya savaşı görmüşler öyle oynuyorlar5 var şu an alışma sürecindeyim çünkü cidden zor![]()
BF5 de başlangıç için medic harici oynama sten den ilerlersin en iyi olayı canın azaldığında kendine sınırsız can basabilmen ben can basma tuşuna eğilmeyi atayıp x spamlıyordum hem glide atıp hemde can basarak adamlara dalıyorsun bir dene istersen.5 var şu an alışma sürecindeyim çünkü cidden zor![]()
Bileti alınca görevleri tamamlayıp 0'dan başlayarak kredi biriktiriyorsun ve o krediler ile sanki kasa açar gibi o skin koleksiyonundan hangisini açmak istiyorsan basıyorsun ve şansına hangisi gelirse.Merak ettiğim konu şu 16 dolarlık bilet alınca bu skinleri kiralıyor muyuz yoksa bizim mi oluyor ne gelirse?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tam bakamadım eskisiyle aynı sistem mi , birde operasyon sonunda krediyle toplamda kaç kasa alınabiliyorBileti alınca görevleri tamamlayıp 0'dan başlayarak kredi biriktiriyorsun ve o krediler ile sanki kasa açar gibi o skin koleksiyonundan hangisini açmak istiyorsan basıyorsun ve şansına hangisi gelirse.
Eskisiyle aynı sistemtam bakamadım eskisiyle aynı sistem mi , birde operasyon sonunda krediyle toplamda kaç kasa alınabiliyor
YookkOyunu drop dışında oynayan var mı
Değil xp kazandıkça ilerliyor yani oynamak lazımtam bakamadım eskisiyle aynı sistem mi , birde operasyon sonunda krediyle toplamda kaç kasa alınabiliyor