Philips Belirli Ürünlerde Ücretsiz Garanti Uzatma...

Merhaba.
Satıcısı her kim olursa olsun. Garanti süresi devam eden Philips marka ürünlerinizi websitesine kayıt ederek ürünleri ücretsiz olarak uzatabiliyorsunuz.

Ben yaz başında almış olduğum traş makinesinin garantisi 24 ay iken şuan kayıt edince 36 oldu.

MediaMarkt bu gece aldığım XC7043/01 dik süpürgenin 24 ay olan garanti süresi 60 AY oldu.
MediaMarkt bunun için 2.990TL istiyordu.

Garantiyi uzatmak için
Link
Philips
Kayıt olmak için

Philips kayıt oluyoruz önce.
Sonra oturum açıyoruz.
Sonra Ürün ekle yapıyoruz.
Ürünün seri numarası yada barkodunu göre ekliyoruz.
Daha sonra promosyon olarak garantiyi uzat yapıyorsun.

Değerlendirmeniz için bilginize...

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Monitörüme değişim çıktı. Geldiğinde deneyeceğim bakalım bunu. Televizyona yapamadım.

Belli başlı ürünler için yazıyor ama detay belirtmemiş Philips airfrey vardı bende bundada yok
1000033619.jpg

Evet içerik belirtmemiş. O kötü olmuş.
Ama yapabilen illaki çıkacaktır.
Benim 2 üründe ücretsiz uzatıldı.

Konu başlığını ve içeriğini değiştirdim.

2023 de alıp direkt kaydettiğim TV için bakayım dedim ama bende de çıkmıyor uzatma seçeneği.

Bu yıllardır olan bir durum. Ama her ürüne vermiyor. Genel olarak kişisel bakım ürünlerinin hepsine veriyor. ( Tıraş makinası, Epilasyon cihazı vs.) Örnek olarak benim ürünlerimde sadece tıraş makinalarına verdi.

Not: Yeni eklediyseniz promosyonu hemen vermeyebilir. Birkaç gün sonra kontrol edin.

Ekler

• 1Opera Anlık Görüntü_2024-10-13_235944_www.philips.com.tr.png
    1Opera Anlık Görüntü_2024-10-13_235944_www.philips.com.tr.png
    196.9 KB · Hit: 91
Bu yıllardır olan bir durum. Ama her ürüne vermiyor. Genel olarak kişisel bakım ürünlerinin hepsine veriyor. ( Tıraş makinası, Epilasyon cihazı vs.) Örnek olarak benim ürünlerimde sadece tıraş makinalarına verdi.

Not: Yeni eklediyseniz promosyonu hemen vermeyebilir. Birkaç gün sonra kontrol edin.
Ben şahsen yeni öğrendim ve herkesin de bundan faydalanmasını istedim.

saç şekillendirici ve all in one cooker ekledim ikisine de vermedi, bakalım bir arkadaş yeni eklenenlere gelmeyebiliyor sonradan bakın gelebiliyor demiş deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri