Ey yunan otur oturdugun yerde TÜRKLERİN ŞAKASI OLMAZ.

Bizde yakalım.
Ben bunu da yanlış buluyorum. Bak şimdi onlar yaktı biz nasıl beddualar ediyoruz küfür edip bir nevi günaha da giriyoruz. Eğer biz de yakarsak onlardan farkımız kalmaz ki.

İzmir'de oturuyorum beni çok yakından ilgilendiriyor.Gerekeni yapmaya hazırız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bayrak yakmak değil.
Dostum Yunanistan'la savaş çıkarsa sadece Yunanistan'la mı savaşıldığını sanıyorsun? Tüm NATO gelirler. Bizde "NATO"dayız sözde.

Ben bunu da yanlış buluyorum. Bak şimdi onlar yaktı biz nasıl beddualar ediyoruz küfür edip bir nevi günaha da giriyoruz. Eğer biz de yakarsak onlardan farkımız kalmaz ki.
Zaten yakmışlar bizdede 8 yaşındaki bi tane çocuğa yunan bayrağı yırttırıyorlar.

Öyle kolaymı sanıyorsun :)
Ya dostum Türkiye'nin savunma sistemleri vs. AB'den çok daha geride. Zaten hiçbir ülke ile siyasi yakınlığımız yok. Birde savaşa ne gerek var? Binlerce insan ölücek? Savaşın sonu herzaman kaybetmektir.

Ya dostum Türkiye'nin savunma sistemleri vs. AB'den çok daha geride. Zaten hiçbir ülke ile siyasi yakınlığımız yok. Birde savaşa ne gerek var? Binlerce insan ölücek? Savaşın sonu herzaman kaybetmektir.
Biz zaten hiç bir zaman savaşan bir ülke olmadık bizim derdimizde savaş değil havlayan köpekleri susturmak SAVUNMA

https://www.sabah.com.tr/galeri/yas...rdusu-kacinci-sirada-iste-detaylar-1570492121 Türkiye nin hafife alınacak bir savunması yok 30 yıl önceki Türkiye yok

hangi ülkenin bayrağı olursa olsun yakılmaz. Yunanı Türkü farketmez hangisi yapıyorsa saygısızdır.

En son bayrak yaktılar ona da alıştık zaten bayrağımızı yakan onlarca ülke var.
Başka ne yapmışlar ki?

hangi ülkenin bayrağı olursa olsun yakılmaz. Yunanı Türkü farketmez hangisi yapıyorsa saygısızdır.
vatandaşların yapması alışıla gelmiş bir durum Türkiyedeki hiç bir vekil kameraların karşısına çıkıpta başka bir ülkenin bayrağını yakmadı.Yunanistan açıkça kaşınıyor.

Geri