Tükürsek ölücekler yaptıkları gidere bak ABD ger1zekal1 değilse bunların yanında durmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karabağlar
Bayraklı ilçesindeyim bende.Ödemiş var burda
Tükürsek ölücekler yaptıkları gidere bak ABD ger1zekal1 değilse bunların yanında durmaz
Karabağlar
Bayraklı ilçesindeyim bende.Ödemiş var burda
Ben bunu da yanlış buluyorum. Bak şimdi onlar yaktı biz nasıl beddualar ediyoruz küfür edip bir nevi günaha da giriyoruz. Eğer biz de yakarsak onlardan farkımız kalmaz ki.Bizde yakalım.
Dostum Yunanistan'la savaş çıkarsa sadece Yunanistan'la mı savaşıldığını sanıyorsun? Tüm NATO gelirler. Bizde "NATO"dayız sözde.İzmir'de oturuyorum beni çok yakından ilgilendiriyor.Gerekeni yapmaya hazırız
Sadece bayrak yakmak değil.
Öyle kolaymı sanıyorsunDostum Yunanistan'la savaş çıkarsa sadece Yunanistan'la mı savaşıldığını sanıyorsun? Tüm NATO gelirler. Bizde "NATO"dayız sözde.
Zaten yakmışlar bizdede 8 yaşındaki bi tane çocuğa yunan bayrağı yırttırıyorlar.Ben bunu da yanlış buluyorum. Bak şimdi onlar yaktı biz nasıl beddualar ediyoruz küfür edip bir nevi günaha da giriyoruz. Eğer biz de yakarsak onlardan farkımız kalmaz ki.
Tam anlamıyla saçmalık bence.Zaten yakmışlar bizdede 8 yaşındaki bi tane çocuğa yunan bayrağı yırttırıyorlar.
hayır yunanistanın veya< TÜRKYE ninn halkından bahsetmiyoruzAdamların vekilleri yatı bayrağı bu yüzden büyüdü konu bu kadarZaten yakmışlar bizdede 8 yaşındaki bi tane çocuğa yunan bayrağı yırttırıyorlar.
Ya dostum Türkiye'nin savunma sistemleri vs. AB'den çok daha geride. Zaten hiçbir ülke ile siyasi yakınlığımız yok. Birde savaşa ne gerek var? Binlerce insan ölücek? Savaşın sonu herzaman kaybetmektir.Öyle kolaymı sanıyorsun![]()
Biz zaten hiç bir zaman savaşan bir ülke olmadık bizim derdimizde savaş değil havlayan köpekleri susturmak SAVUNMAYa dostum Türkiye'nin savunma sistemleri vs. AB'den çok daha geride. Zaten hiçbir ülke ile siyasi yakınlığımız yok. Birde savaşa ne gerek var? Binlerce insan ölücek? Savaşın sonu herzaman kaybetmektir.
https://www.sabah.com.tr/galeri/yas...rdusu-kacinci-sirada-iste-detaylar-1570492121 Türkiye nin hafife alınacak bir savunması yok 30 yıl önceki Türkiye yokYa dostum Türkiye'nin savunma sistemleri vs. AB'den çok daha geride. Zaten hiçbir ülke ile siyasi yakınlığımız yok. Birde savaşa ne gerek var? Binlerce insan ölücek? Savaşın sonu herzaman kaybetmektir.
En son bayrak yaktılar ona da alıştık zaten bayrağımızı yakan onlarca ülke var.Bu sefer gerçek savaş çıkıcak heralde reis.Bu yaptıkları yanlarına bırakılamaz.
En son bayrak yaktılar ona da alıştık zaten bayrağımızı yakan onlarca ülke var.
Başka ne yapmışlar ki?
vatandaşların yapması alışıla gelmiş bir durum Türkiyedeki hiç bir vekil kameraların karşısına çıkıpta başka bir ülkenin bayrağını yakmadı.Yunanistan açıkça kaşınıyor.hangi ülkenin bayrağı olursa olsun yakılmaz. Yunanı Türkü farketmez hangisi yapıyorsa saygısızdır.