O zaman umarım sorunlu gelmezHocam yemin ederim kardeşime kendime ve 2 arkadaşıma aldım
O zaman umarım sorunlu gelmezHocam yemin ederim kardeşime kendime ve 2 arkadaşıma aldım
Yok hocam valla satsam elimdekileri satarım dursunlar bozuksa da gerek yokO zaman umarım sorunlu gelmezyanlış anlaşılmasın hepsini al-sat yapanlar için söyledim.
Amin hocam(1tanekendimkullancam)O zaman umarım sorunlu gelmezyanlış anlaşılmasın hepsini al-sat yapmak için söyledim.
Kullandığınız sorunsuz diğerleri bozuk çıksın hocam o zamanAmin hocam(1tanekendimkullancam)
yavaş la kaç tane alıyonAmin hocam(1tanekendimkullancam)
ekstra indirim bekliyorum zaten gelirse ikisindende alcam direkİkisini de al Pro'yu "ekstra indirim seni bekliyor"dan getirmeye çalış.
Ben kendime 2 apex aldım bana bir şey olsun mu?Kullandığınız sorunsuz diğerleri bozuk çıksın hocam o zaman![]()
Giyicek don kalmadı hocamKullandığınız sorunsuz diğerleri bozuk çıksın hocam o zaman![]()
2 adette sorun yok 3'ten sonrası sakat.Ben kendime 2 apex aldım bana bir şey olsun mu?
Ya indirim biterse gelene kadarekstra indirim bekliyorum zaten gelirse ikisindende alcam direk
Nasip değilmiş hocam ne diyeyim ben kahin değilim ki?Ya indirim biterse gelene kadar![]()
Seni gümrük memuru yapmak lazım hocam2 adette sorun yok 3'ten sonrası sakat.