LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,482
stok gelmezse alırım ben 1k civarınaBeğenmezsem koyarım 1k ya satarım diye düşünerek aldım acıkcası
stok gelmezse alırım ben 1k civarınaBeğenmezsem koyarım 1k ya satarım diye düşünerek aldım acıkcası
Hocam ep84ü verip bunu almak ne kadar mantıklı? Gateron pro redli.Temudaki switchler bana pek ucuz gelmedi , denk gelirse aliexpressten ktt kang white veya leobog graywood almak mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen bu güzel
Bütçe ne hocam?Arkadaşlar klavyeden yedek switch çıkmıyormuş galiba değil mi? Switch önerisi var mı ucuz yollu üzmeyecek, çok high tier olmasına gerek yok.
@Cavuskerem
@freygasm
Siyah renk mi geldi hiç görmedim5 civarı geldi kaçırdınız belki bi 10 stok daha acarlar
beyaz geldi siyah sabahın 8inde bi tane vardıSiyah renk mi geldi hiç görmedim![]()
Beyazı bende yakaladım da almadım siyah bekliyorum bu gece gelir umarım.beyaz geldi siyah sabahın 8inde bi tane vardı
sabah yine bakın sabah saatleri aniden acıyolarBeyazı bende yakaladım da almadım siyah bekliyorum bu gece gelir umarım.
Arada geldigi icin olabilir mi acaba?Stok bitti neden hala indirim simgesi var?
Switch ve sesi güzel olsa da ep84 ün kasa kalitesi çöp , kesinlikle değerHocam ep84ü verip bunu almak ne kadar mantıklı? Gateron pro redli.
İnşallah hocam takip ediyorum renk umurumda değil alıcam direktsabah yine bakın sabah saatleri aniden acıyolar
sabah baktıgımda beyazdan 8 siyahtan 1 tane vardıİnşallah hocam takip ediyorum renk umurumda değil alıcam direkt