aras114
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
elamanlar yövmiyeci alıyor gunluk 200 yuan tertemiz + akbilHer destek bir değil ki çoğunluğu işini yapmayı bilmiyor beleş işçi yeminle.
elamanlar yövmiyeci alıyor gunluk 200 yuan tertemiz + akbilHer destek bir değil ki çoğunluğu işini yapmayı bilmiyor beleş işçi yeminle.
hocam bunları yeni görüyorum fiyatları da baya hoş hangilerini almalıyım bir tavsiye var mıdır
Kanka stok bitti la alacaksan söyle ya iade ederim yada gelince tekini aynı fiyata sana verim uyarsa sana bakarım pişman olursamValla 1.2kya almasam uzulmezdimde pahalıya aldık yaw
Pişman olduğun ürünü niye adama veriyon ayıp değil miKanka stok bitti la alacaksan söyle ya iade ederim yada gelince tekini aynı fiyata sana verim uyarsa sana bakarım pişman olursam
Yok araba alcam avel gibi ota poka para harcıyorum 5 gün önce 10 bin tl para vardı 5 kaldıPişman olduğun ürünü niye adama veriyon ayıp değil mi![]()
Hacı manisada mı yaşıyon ben şehzadeler de çalışıyorum alma ben sana tekini verim apex in aldığım fiyataŞunun stoğunu beklemekten bıktım pro alcambı tane
Mouse padi iptal ettim aynı fiyata geldi seninle ben iptal etmicem bu fiyata bulunmaz kendi sitesinde 60$Hacı manisada mı yaşıyon ben şehzadeler de çalışıyorum alma ben sana tekini verim apex in aldığım fiyata
Bisey olmuyor diye biliyorum aylık 5 sipariş hakkın var ve bunların fiyatının vergisiz 30 euro alti olması lazimbeyler 4 gün önce 400 liralık başka sipariş vermiştim şimdi bunu görünce bunu da 853 lira verip aldım toplamları 30 euroyu geçiyoe diye gümrükte felan kalır mı siparişi verdim mutluyum ama meraktan kafayı yiyorum ayrı siparişler arada 4 gün var
bunların kendinden haberi yok güven vermedi açıkcası belkide başka ülkede iade ediyorlar vergiyi diye tr de de öyle sanıyor.Haydeee adamlar iadeyi yapiyoz diyo vergi dahil.