Sizinki gümrükten ışınlanarak geçmiş benimki hala 29'undan beri geçecek.Alıntıyı görüntüle
Pro dan sonra aldığım apex yarın gelir pro hala gümrükteyarın gelirse yazarım buraya
Sizinki gümrükten ışınlanarak geçmiş benimki hala 29'undan beri geçecek.Alıntıyı görüntüle
Pro dan sonra aldığım apex yarın gelir pro hala gümrükteyarın gelirse yazarım buraya
Proyu mng apexi aras getiriyor. Aras bence daha hızlı yurtdışı ürünlerindeSizinki gümrükten ışınlanarak geçmiş benimki hala 29'undan beri geçecek.
Benim 16 günde gelen Ak820 Max'ı Aras getirmişti...Proyu mng apexi aras getiriyor. Aras bence daha hızlı yurtdışı ürünlerinde
Korkutma benim apex de arasla geliyo...Benim 16 günde gelen Ak820 Max'ı Aras getirmişti...
YenirBu fiyata iyi mi? hocam?
Apex daha iyi ama sorunlu olma olasılığı var.(kimse daha test etmedi) Pro daha güvenli bir tercih kötü yorumu yokPro ile apex arasında ne fark var? Pro olan alınır mı?
Pro şu an 939 TL peki alınır mı? TR'de bu ürünün karşılığı nedir? Bu donanımarşivinin çektiği yeni mouse ile karşılaştırsak hangisi daha iyi tercih olur?Apex daha iyi ama sorunlu olma olasılığı var.(kimse daha test etmedi) Pro daha güvenli bir tercih kötü yorumu yok
Pro bana vergi dâhil 610tlye geliyordu iade ettim apex alabilmek için.Pro şu an 939 TL peki alınır mı? TR'de bu ürünün karşılığı nedir? Bu donanımarşivinin çektiği yeni mouse ile karşılaştırsak hangisi daha iyi tercih olur?