Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
Valla ben sokmem hocam sokeceklere basarilariçindeki önemli şuan tüm forum onu merak ediyor![]()
Valla ben sokmem hocam sokeceklere basarilariçindeki önemli şuan tüm forum onu merak ediyor![]()
peki kuponu nasıl bir metinle istemem gerekiyor. Şu anda veremiyoruz diyorürüm ekle sonra lazım olmayanı iptal et
nordic değil ya gerisi fark etmez satıcı royuan diyorsa doğruduriçindeki önemli şuan tüm forum onu merak ediyor![]()
tamamdır ama kuponu veremiyoruz diyor Allah'ım yarabbimsepet tutarını geçecek şekilde satın al sonra iptal et
bende alamadım o kuponu cok ugrasman lazımpeki kuponu nasıl bir metinle istemem gerekiyor. Şu anda veremiyoruz diyor![]()
yazdık ama arkadaş 5600 demiş yanlış anlamış bizi@Ultracı açmıştı yanılmıyorsam royuan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birisi paylaştıydıda
içindeki önemli şuan tüm forum onu merak ediyor![]()
işe yaradığına sevindim demekki bana özel bir durum değilmişİşe yaradı teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
HocamAlıntıyı görüntüle Bu sekmeden ayarla hocam
kanka tüm gün kullandım mis gibi mouse güle güle kullanAynı fiyata aldım umarım güzel gelir hala havaalanında ne yapıyorsa artık
bu arkadaş actım demişAlıntıyı görüntüle
AJ159PRO'yu ilk sipariş edenlerdenim. Cihazı açtım nazikçe, içinde Nordic yok. Panchip adında bir MCU var. İnternette hiçbir kaynak bulamadım tam bu MCU'ya ait. 8K'da takılma yapmıyor ama. O yüzden sorun yok sanırım. Tek sıkıntım 1300'e almış olmak. 700'e alsam mis gibi mouse. Biraz küçük sadece ve sanırım alıcının ışıklar kapatılmıyor.
yanlış driveri indirmiş olabilir misinHocamgaliba kafayı yicem gibi gözüküyor