❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Neyine üzüldünüz ki bu kadar, günlerdir bi ton satıldı, alacak olan da aldı :D
siyah renk alamadım ben. Stok gelmez diye 1 tane turuncu alabildim sadece.

aynen katılıyorum. Hadi kupon için uğraşırsın da işte fotoğrafta nordic yazıyor bana gelen rouyan veya pan marka chip diye de iade etmezsin. Kupon işi neyse kampanyadır katılırsın ama sağlam ürünü bozuk gibi gösterip sonrasında parayı alıp ürünü kullanmak çok ayrı seviye diye düşünüyorum. Aynı şey gibi olmuş tiktokta bir adam yemek siparişi söyleyip paramı geri istiyorum diye desteğe yazıp para iadesi alıyordu. Onun gibi olmuş çok fena linç yemişti.
oyle nordic yaziyodu bu royuan diyenler mcu ne bilmiyor + icinde gelen pan1080 nordicle kafa kafaya zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl ya ? kusura bakmayın o zaman.
estagfurullah hocam.

oyle nordic yaziyodu bu royuan diyenler mcu ne bilmiyor + icinde gelen pan1080 nordicle kafa kafaya zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

estagfurullah hocam.
iyi bari olay iyice büyümeden satıştan kaldırmaları marka için mantıklı bir hareket olmuş diye düşünüyorum. Bir kaç gün daha geçse nasıl taktikler çıkacak kim bilir al satçılar neler yapardı bedavaya getirmek için.

Millet alsın diye bi tane siyah iptal etmiştim giderayak, umarım ihtiyacı olan birine gitmiştir :D

valla dün aldım beyler hemde aksam saatılerınde galiba son alanlar kafiliesindenim iptal edilmemilş gönderime hazırlaıyor diyor bende

Geri