EveryFalling
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
havalimanında gözüküyor bu hafta içi gelir büyük ihtimal.Aj099 alıp eline ulaşan oldu mu ?
havalimanında gözüküyor bu hafta içi gelir büyük ihtimal.Aj099 alıp eline ulaşan oldu mu ?
fulleyip hiç bitirmedim kaç gün gidiyor bilmiyorum. bugün fulleyip deniyicemKral çok bir sorunu varmı şarj konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç saat götürüyor şarj
açık ara bu.Attack Shark X11 mi bu mu ?
Anladım peki X6 mı bu mu ? Ve farkları neler ?açık ara bu.
yine bu. saymakla bitmez farkları. sensörü daha iyi,8000 hz e kadar destekliyor,şarj standı var hemde ekranlı ayrıca sanırsam switchleride daha iyi ama e sporcu falan değilseniz ya da oyunlarda çok da üst seviye oynamıyorsanız yine bunların bir önemi yok. x3 de gayet yeterli ve iyi ama ikisinden birini tercih edebiliyorsanız ajazz j159 apex çok daha iyi.Anladım peki X6 mı bu mu ? Ve farkları neler ?
Benimki de aynı durumda 2 gündür gümrüğe girmek için bekliyor.havalimanında gözüküyor bu hafta içi gelir büyük ihtimal.
Şarj göstergesi dışında herhangi bir problemle karşılaştınız mı?fulleyip hiç bitirmedim kaç gün gidiyor bilmiyorum. bugün fulleyip deniyicem
Redditte incelemeleri baya bir olumlu bende şuan ss prime var ama kablosuz bir mouse istiyordum siyahı kullanıcam beyazı satacağım ,havalimanında gözüküyor bu hafta içi gelir büyük ihtimal.
ben hem 099 hem 159mc hem apex aldım.Redditte incelemeleri baya bir olumlu bende şuan ss prime var ama kablosuz bir mouse istiyordum siyahı kullanıcam beyazı satacağım ,
Reddit inceleme
şarj yüzdesi düşünce takılma yaptı onun dışında sıkıntı yok.Şarj göstergesi dışında herhangi bir problemle karşılaştınız mı?