🔥İndirim Razer Viper V3 Pro 5.120Tl Amazon 🔥🔥

Furkan²

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,698
4 sene önce falan gaming gende bu fiyata corsair temperli kasalar satılıyordu.5 3600+1660super ikilisi vardı.

5000 liraya mouse satıyorsan şarj docku olsun bi zahmet
Değil mi 550tl lik ajazz dock la geliyor. Üstelik bu ürün 10k dan çıkmıştı, dock olmamasını geçtim, hem olmalı hem de yanında hediye vermesi lazım.

Beyler bunun 8k donglesi ile birlikte razer deathadder v3 proyuda 8k kullanabilirmiyim

Çünkü bende deathadder v3 pro var 1000 hz kullanıyorum v3 pro donglesi ile birlikte onuda 8k kullanabilirmiyim

Beyler bunun 8k donglesi ile birlikte razer deathadder v3 proyuda 8k kullanabilirmiyim

Çünkü bende deathadder v3 pro var 1000 hz kullanıyorum v3 pro donglesi ile birlikte onuda 8k kullanabilirmiyim
Satın al dene. Razer Dongle olduğu için %99.99 olur.

Kullanabilirsin hocam bende bir arkadaşa yurtdışından aldırdım henüz yeni Hyperpolling dongle'dan, Viper V2 Pro'mda kullanıyorum, Bu linkte Hyperpolling destekli mouselar yazıyor

Geri