dock ne hocam bılmıyorum kb alır mı bu fiyata bide claw oynuyorum rahat oynar mıyım bununlaDeğil mi 550tl lik ajazz dock la geliyor. Üstelik bu ürün 10k dan çıkmıştı, dock olmamasını geçtim, hem olmalı hem de yanında hediye vermesi lazım.
beyazı bitti mi yoksa ben görene kadar herkes aldı mı : )Linki Aşağıya bırakıyorum, alınabilecek en iyi mouse, çıktığı tarihten beri en uygun fiyatı.
beyazı hiç stoklara girmedi hocam siyah varbeyazı bitti mi yoksa ben görene kadar herkes aldı mı : )
düşmeyebilir hocam, viper ultimate kullanıyorum aslında memnunum ama beyaz sistem diziyorum denk gelir ise değiştiricembeyazı hiç stoklara girmedi hocam siyah var
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyler bişi dicem bu arada yanlış anlamayında kara cumada bunun fiyatı daha fazla düşmez mi sizce
Eline hangisi uyuyorsa onu al ama razerın bu modeli en üst seviyede şuanda .WLmouse mu yoksa bu mu?
ah bi beyazı olsa varya ahhhhLinki Aşağıya bırakıyorum, alınabilecek en iyi mouse, çıktığı tarihten beri en uygun fiyatı.
Dock dediği şarj ünitesi de bunda sadece kablo ile şarj edebiliyorsun. claw tutuşa uygun zaten ergonomik her tutuşa uygun.dock ne hocam bılmıyorum kb alır mı bu fiyata bide claw oynuyorum rahat oynar mıyım bununla
teşekkürler normal v3 pro için indirim bekliyodum alsam mı bilemedim beyaz setup vardaDock dediği şarj ünitesi de bunda sadece kablo ile şarj edebiliyorsun. claw tutuşa uygun zaten ergonomik her tutuşa uygun.
Bu model çok daha iyi ama beyaz setupa siyah gitmez tabiteşekkürler normal v3 pro için indirim bekliyodum alsam mı bilemedim beyaz setup varda
teşekkürler ilgin için dostumBu model çok daha iyi ama beyaz setupa siyah gitmez tabi