GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,889
cuk ayıp kım acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
calısıyormu cıddenSiyahın ses tekeri çalışmıyor napıyorduk bunlardaBeyazda sorun yoktu.
cuk ayıp kım acaba
calısıyormu cıddenSiyahın ses tekeri çalışmıyor napıyorduk bunlardaBeyazda sorun yoktu.
Hocam 30 ekimde verdim sipariş 2 veya 3 kasımda uçak havalimanına ulaştı yazdı daha bir güncelleme olmadıAgalar 31 ekim saat 20 de verdiğim sipariş 5 kasım 23.25 te uçuşa geçmiş hala uçuyor gözüküyor. Benle aynı tarihte sipariş verenlerin sipariş durumu nedir.
Şöyle bir şey buldum yazan adam bunları deniyormuş günlük diğerlerine de bakmak lazimBi tape mod gider ona he![]()
yenı hesabı nasıl acıyon senBen yeni hesap açıp discount card000 yazıyorum ancak promosyon süresi dolmuş diyor yine ne yapsam düzeltirim
Hallettim yacuk ayıp kım acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
calısıyormu cıdden
gunluk nıye denıyor kıŞöyle bir şey buldum yazan adam bunları deniyormuş günlük diğerlerine de bakmak lazim
discount card 000
discount card 777
discount card 999
Değişik ürünler veya indirim orani değişiyor olabilir bilmiyorum.gunluk nıye denıyor kı
yok be knk yine vermiyor dil dökmek gerek herhalde hele hele yapmak lazım galiba.Taktiği söylüyorum hazır mısın o kadar alışveriş yaptım başkaları bunu hızlı alırken ben niye alamıyorum de atarlan ben öyle yaptım 1 gün sonra tanımladılar![]()
Farklı mail ile ama yine süresi dolmuş şekilde çıkıyor ip mi değişmem lazım acebayenı hesabı nasıl acıyon sen