RAMPAGE HYDRA R6 RED SWİTCH

rasitozbkk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Selamlar bu klavyeydi düşünüyorum. Beni çeken yönü %100 olması, türkçe olması ve enter tuşu:) Kendisini Vatan da test ettim, hissiyatı hoşuma gitti. Kullanan var mı acaba memnun musunuz ? Şuan 1900 civarı bir fiyata internetten alabiliyorum.

Asıl sorum bu fiyata daha iyi bir klavye alınır mı ?

Kanka kesinlikle alınmaz o fiyatlara hiç hiç alınmaz bende bakıyorum bulursam etiketlerim ama bunu sakın alma

Aula F75 al alışırsın zamanla daha iyisini görmedim hayatımda

Selamlar bu klavyeydi düşünüyorum. Beni çeken yönü %100 olması, türkçe olması ve enter tuşu:) Kendisini Vatan da test ettim, hissiyatı hoşuma gitti. Kullanan var mı acaba memnun musunuz ? Şuan 1900 civarı bir fiyata internetten alabiliyorum.

Asıl sorum bu fiyata daha iyi bir klavye alınır mı ?
Rampage çöp...

Rampage kasa, klavye, mouse, monitör, psu mouse pad kullanmış birisi olarak söylüyorum. Rampage ürünlerinin tek artısı f/p ve düşük bütçeli durumlarda iyi olması bence. 500-600 liralık klavye/mouse alınır mesela Rampage'in ama 2000 liraya çok daha kaliteli klavyeler bulabilirsin. Marka klavyeler o kadar ucuz klavye yapmıyor, yapanlar da f/p olmuyor o yüzden ancak düşük bütçelerde Rampage yönel.
Türkçe klavye ise çok büyük bir artı değil. Keycaps değiştiriyorsun olup bitiyor (ki bence ona bile gerek yok).
Boyut konusunda kesinlikle çok ön yargılı davranılıyor. %75 dünyanın en ideal boyutu bence. Gerekli olan tüm tuşlar var. Numpad yok, bir de birkaç başka tuşu yok. Emin ol zamanla anlarsın ne kadar işkence çektiğini %100'le
Bence Aula F75'i değerlendir. Beğenmezsen üstüne kâr koyup satarsın zaten normal fiyatından çok daha uyguna alıyorsun

tam butce nedır baska klavye onerelım

Rampage çöp...
R6 rampage in en iyi ürünlerinden kaliteli bir ürün ama 1900 ü haketmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam boy şart mı?

tam butce nedır baska klavye onerelım
2000’e zorlayacağım hocam.

R6 rampage in en iyi ürünlerinden kaliteli bir ürün ama 1900 ü haketmiyor.

Tam boy şart mı?
Denediğim zaman hoşuma gitmişti evet tam boy şart önerinizi bekliyorum iyi forumlar

2000’e zorlayacağım hocam.

Denediğim zaman hoşuma gitmişti evet tam boy şart önerinizi bekliyorum iyi forumlar
bu fıyat bandında pek bısey bulamadım

Royal Kludge RK918​

sınerj den bunu al cıkarsanda amazonda ak992 al

Geri