eko ekocan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
1 adetKaç tane almıştın
1 adetKaç tane almıştın
Kargoya verildi vs gibi bir şey oldu mu hocam1 adet
Ben dün 2 adet aldım iptal ettiler sonradan 1 adet daha aldım şuan durum böyle umarım iptal olmazYalnızca sipariş üst kısımda hata diye bir ibare vardı müşteri hizmetleri arayın yazıyordu
nasıl aldınız hocam stok yok görünüyorBirtane aldım şimdi
Sürekli yenile dedim denk geldi dünden beri ara sıra deniyordum şimdi alabildimnasıl aldınız hocam stok yok görünüyor
şansa çok güzel yakalamışsınız ben de yeniliyorum denkleyemedim bi türlü :/Sürekli yenile dedim denk geldi dünden beri ara sıra deniyordum şimdi alabildim
bende yaşansa çok güzel yakalamışsınız ben de yeniliyorum denkleyemedim bi türlü :/
bitti galiba yine, sağol hatırlattığın için yine alamadık.Stok geldi MediaMarkt’a
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin dünden beri bakıyorum boş oldukça deneyin illaki denk gelirbitti galiba yine, sağol hatırlattığın için yine alamadık.
Hayırlı olsun bu arada iptal felan olursa bilgilendirirmisin bende calsiiyorum hem Chrome dan hem uygulamadan bakıp duruyorum bir denk getiremedim evdeyken de hiç boş durmayacagimArkadaşlar umudunuzu yitirmeyin dünden beri bakıyorum boş oldukça deneyin illaki denk gelir