qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,598
Bing çok hantaldı en son kullanmak zorunda kaldığımda (Tarayıcı indirmek için).Ben onu da Bing olarak ayarlıyorum.![]()
Bing çok hantaldı en son kullanmak zorunda kaldığımda (Tarayıcı indirmek için).Ben onu da Bing olarak ayarlıyorum.![]()
kral istee geldii krall brave candırBrave![]()
Google bazı olaylardan dolayı pek sevmiyorum hocam o yüzden.Bing çok hantaldı en son kullanmak zorunda kaldığımda (Tarayıcı indirmek için).
Hangi olaylar? O zaman .outlook epostası kullanıyorsunuzdur.Google bazı olaylardan dolayı pek sevmiyorum hocam o yüzden.
Brave de otomatik çevirme aktif olduğu halde çalışmıyordu bende ama linkteki kurarsan oluyorilk defa duyuyorum bakayım teşekkürler chroma daki gibi çeviri eklentileri fln bulunuyor mu
Outlook kullanacak kadar karşı değilim google'a. Dediğim olaylar da bazen arama yaptığınızda dolandırıcı siteleri sanki sitenin orijinali oymuş gibi en üstte falan çıkarıyor, bir dönem bundan dolayı başı yanan birçok kişi görmüştüm reddit vb. platformlarda o yüzden arama motoru olarak google kullanmıyorum.Hangi olaylar? O zaman .outlook epostası kullanıyorsunuzdur.
Brave veya Zen browser bakabilirsin Firefoxta iyidir ama eski gelebilir. Ek bilgi için Yusuf İpek yt kanalına bakabilirsin.Pc yi yeni aldım uzun süredir chrome kullanıcısıyım ama karar veremedim sizede sormak istedim
seçtiğiniz tarayıcının + larını yazarsanız sevinirim
Anladım. Umarım Bingten memnunsunuzdur.Outlook kullanacak kadar karşı değilim google'a. Dediğim olaylar da bazen arama yaptığınızda dolandırıcı siteleri sanki sitenin orijinali oymuş gibi en üstte falan çıkarıyor, bir dönem bundan dolayı başı yanan birçok kişi görmüştüm reddit vb. platformlarda o yüzden arama motoru olarak google kullanmıyorum.
DuckDuckGo motorunun Googledan iyi neresi var? (Bilmiyorum)Brave + DuckDuckGo Motoru.