Operayı sadece sanal makinede 3.11-Vista sürümlerinde kullanıyorum.opera kullan
ben edge den alışığım. en sık edge kullanıyorum. arada opera
ama opera baya güzel
Firefox kullanıyordum önceden. Sıkıldım Edgeye geçtim özellikleri cezbetti ben Edgeden başka tarayıcı kullanmayı planlamıyorum.Firefox yada Brave.
Bende önceden Opera kullanıyordum Edge aynı şekilde özellikleriyle beni de cezbetti. O zamandan beri telefonum da dahil kullanabildiğim tüm cihazlarda Edge kullanıyorum.Firefox kullanıyordum önceden. Sıkıldım Edgeye geçtim özellikleri cezbetti ben Edgeden başka tarayıcı kullanmayı planlamıyorum.
Edge'i 3 sene kullandim şuanda Brave kullanıyorum kafam rahat.Operayı sadece sanal makinede 3.11-Vista sürümlerinde kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Firefox kullanıyordum önceden. Sıkıldım Edgeye geçtim özellikleri cezbetti ben Edgeden başka tarayıcı kullanmayı planlamıyorum.
ahri.Ateşli tilki
3.parti değilmi?Brave kullanıyorum ben de deneyebilirsin
Chrome veya brave derimPc yi yeni aldım uzun süredir chrome kullanıcısıyım ama karar veremedim sizede sormak istedim
seçtiğiniz tarayıcının + larını yazarsanız sevinirim
Chrome ram tüketiyor çok fazla Edge veya Opera,Firefox çok daha mantıklı olur.Chrome veya brave derim
En iyiside Microsoftun tarayıcısı bence. Yandex ile gelmese tadından yenmez elle Google olarak ayarlamanız gerekiyor.Bence giriş seviyesi bilgisayarlarda Opera,Brave gibi tarayıcılar daha hızlı kullanım sunuyor. Ben şahsen Opera'dan Brave'e geçiş yaptım. Google Chrome kişişelleştirilebilirlik ve arayüz açısından daha iyi bence. Microsoft'un tarayıcılarına pek alışabilmiş değilim
Ben onu da Bing olarak ayarlıyorum.En iyiside Microsoftun tarayıcısı bence. Yandex ile gelmese tadından yenmez elle Google olarak ayarlamanız gerekiyor.