Yine mi ban yedi ?1 ay uçuruldu o küfür etti.![]()
Yine mi ban yedi ?1 ay uçuruldu o küfür etti.![]()
EvetYine mi ban yedi ?
yaşı yani adı üstüne daha küçücük çocuk normal böyle şeyler.Discord'ta da bundan rahatsız oldum zaten. Durmadan ailesel kavramlara küfür ediyordu. Rahatsız edici.
Hadi arkadaş çevresindeki gibi ciddi olmayan küfürler etse tamam sınırını bilmiyor.1 ay uçuruldu o küfür etti.![]()
Ben ve Robin de 14 yaşındayız ama gereksiz yere millete sövmüyoruz.yaşı yani adı üstüne daha küçücük çocuk normal böyle şeyler.![]()
Forum onu çok poh pohladı.Evet![]()
![]()
yaşı yani adı üstüne daha küçücük çocuk normal böyle şeyler.olgunluğu şuan 0 seviyede zamanla artacağına inanıyorum.
![]()
16-15-15Yaş ortalaması nedir?
C# iyi biliyorum.yaş 23.
Yaşının bir önemi yok Robin arkadaşımıza yaz Discorddan o sana gerekli bilgileri verir.Yaş ortalaması nedir?
C# iyi biliyorum.yaş 23.
Malesef ekip harici paylaşmayı düşünmüyoruz.Fikiri merak ettim paylaşabilir misin ?
büyük bir proje değilse neden paylaşmıyorsunuz ki ? a doru ubisoft ceosu vardı forumda o çalar amanMalesef ekip harici paylaşmayı düşünmüyoruz.
e olsa zaten bir manası olmaz değil mi ?Sadece şunu söyleyebilirim Türkiye'de yok.
Zaten basit bir proje olduğu için çalınmasın.büyük bir proje değilse neden paylaşmıyorsunuz ki ? a doru ubisoft ceosu vardı forumda o çalar aman![]()