Emre_Arslan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 434
Yardım etmeyeceksen laf kalabalığı yapma.he kral bugatti ferraride sorun oluyor ne boş bi yorum bu yav?![]()
Yardım etmeyeceksen laf kalabalığı yapma.he kral bugatti ferraride sorun oluyor ne boş bi yorum bu yav?![]()
Rehber hazırlanıp sabitlenmesi lazım yoksa kronik sorunlu diye yayılacak klavye boş yereGünde 10kişiye aynışeyi anlattığım için ctrl+cm de duruyor. Aula bana iki uc tane daha f75 verirsen sevinirim tsk.
sende yardımcı ol hadi madem laf kalabalığı yapmıyorsun bir işe yara dostumYardım etmeyeceksen laf kalabalığı yapma.
Valla abartısız günde 5-6kisiye atiyorum. Yanlislikla biseye bastigin an farkli moda giriyo klavyeRehber hazırlanıp sabitlenmesi lazım yoksa kronik sorunlu diye yayılacak klavye boş yere![]()
Katılıyorum hocam alışınca yalandan mod değiştirme olayıda kapanıyor ama alışmak lazım ben 1 haftadır mod değişikliği olmadan devam ediyorum sıfır sıkıntıValla abartısız günde 5-6kisiye atiyorum. Yanlislikla biseye bastigin an farkli moda giriyo klavye![]()
hocam bunu bir dene arkadaşın dediği gibi driverdan farklı bu.Klavyeyi pcye kablolu tak,
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bunu kur pass diyince kapat klavyenin kablosunu çıkar geri tak düzelcek
Beni en çok tilt eden knobun sesi tamamen mutelaması, medya stop-cont yapamıyorsun. Knoba ellenmiyor hiç.Katılıyorum hocam alışınca yalandan mod değiştirme olayıda kapanıyor ama alışmak lazım ben 1 haftadır mod değişikliği olmadan devam ediyorum sıfır sıkıntı
dc gelme sansin var mi kanka 5 dk melancholia9Klavyeyi pcye kablolu tak,
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bunu kur pass diyince kapat klavyenin kablosunu çıkar geri tak düzelcek
stop-cont dediğiniz videoyu durdur ilerlet mi ?medya stop-cont yapamıyorsun. Knoba ellenmiyor hiç.
Taşınma aşamasındayım, müsaitliğim yok maalesef tam olarak dediğim şekilde yaparsan sorunun çözülcek. Çok zor değil.dc gelme sansin var mi kanka 5 dk melancholia9
Video durdur ilerlet, spotify müzik durdur ilerlet vs. Benim diğer klavyede çok alıştım sırf ondan dolayı aulayı kenara koyasım geliyostop-cont dediğiniz videoyu durdur ilerlet mi ?
evet mlsf knoba keşke başka şeylerde atanabilseydi.
Hocam zor bir şey yok 2 adımlık iş kabloyu takın indirip açın programı pass geldiğinde kabloyu sök tak yapınca düzelmesi lzmdc gelme sansin var mi kanka 5 dk melancholia9