Bütçen ne kadarmesela?
Next tv box öneririmO kadar bişe 2000-2500
Hayır onun yerine daha iyileri var
Hocam rica etsem benim işimi görecek içine apk kurabileceğim bi tv box önerebilir misiniz bütçem 1500 civarı
Nokia modeli varHocam rica etsem benim işimi görecek içine apk kurabileceğim bi tv box önerebilir misiniz bütçem 1500 civarı
Butceniz uygunsa bence alınır, ben de ilk nesli de 2.nesli de var, Google tek hesap üzerinden evdeki 3 tv 3 mi box 2 masaüstü pc 1 laptop 2 tablet 4 akıllı kamera sistemini ekosistem yaptım ve 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım, 2.nesil ilk nesile göre daha kullanışlı bir çok uygulamayı app olarak kurmaya izin veriyor, ilk nesildeki kablosuz ağ kopma sorununu gidermisler, uzun süreli kullanımda ısınma kilitlenme yapmıyor, fare modu kullanımı daha stabil.. ilk aklıma gelenler bunlar ama sormak istediğiniz farklı sorular olursa cevaplarım, iyi forumlarXiomi Tv Box S (2.Nesil) alınır mı??
Hocam apk yükleyebiliyor musunuz benim için en önemlisi bu inatbox yükleyeceğimButceniz uygunsa bence alınır, ben de ilk nesli de 2.nesli de var, Google tek hesap üzerinden evdeki 3 tv 3 mi box 2 masaüstü pc 1 laptop 2 tablet 4 akıllı kamera sistemini ekosistem yaptım ve 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım, 2.nesil ilk nesile göre daha kullanışlı bir çok uygulamayı app olarak kurmaya izin veriyor, ilk nesildeki kablosuz ağ kopma sorununu gidermisler, uzun süreli kullanımda ısınma kilitlenme yapmıyor, fare modu kullanımı daha stabil.. ilk aklıma gelenler bunlar ama sormak istediğiniz farklı sorular olursa cevaplarım, iyi forumlar
Yok hocam direk yüklenmiyor mi box a.. ben send files to tv ve cx file explorer uygulamalarından destekleyerek inat apk yi kurabildim, biraz ugrastiriyor tv ve tlf üzerinden senkron etmen için..Hocam apk yükleyebiliyor musunuz benim için en önemlisi bu inatbox yükleyeceğim