kaşmerli oguz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,040
Hocam işte ne kadar artabilir bana o lazımBütçeyi arttırabilirim
Hocam işte ne kadar artabilir bana o lazımBütçeyi arttırabilirim
İşte paranız 60k olacaksa ayrı 50k olacaksa ayrı sistem veya tavsiye önereceğimHocam ya ikisi ya biri
Hocam değil ama bana bütçeyi verin sadece sisteme parayı basın30 35 k ya fln ps5 pro almak mantıklı mı?
Pc upgrade ve pc 5 slim en mantıklısı.Gtx 1650 li pc im var çoğu oyunu zorlanmadan açıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zorlansada
30-35 belki alınabilir de 4k güzel bı monitör ya da TV şart bence onun için yoksa değmez gibi ben olsam güzel bı sistem toplayıp ps5 falan alırdım yanına30 35 k ya alınır mı?
Daha iyi optimizasyon?Optimizasyon pc de kötü Geçen sene Tlou da ne olduğunu gördük
Nasılsın toplucam o fiyata sistem30-35 belki alınabilir de 4k güzel bı monitör ya da TV şart bence onun için yoksa değmez gibi ben olsam güzel bı sistem toplayıp ps5 falan alırdım yanına
30 kHocam değil ama bana bütçeyi verin sadece sisteme parayı basın
Hocam komple kendi sisteminizi 10k civarına satın bunu alın https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/Nasılsın toplucam o fiyata sistem
30 k
Eğer ps5 pro alırsanız 1080p de bı manası kalmaz hocam onun yerine düzgün bı sistem toplarsiniz daha mantıklı olur benceNasılsın toplucam o fiyata sistem
30 k
Yaninda extra ps5 slim seçerdimGtx 1650 li pc im var çoğu oyunu zorlanmadan açıyor
Zorlansada