AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,529
Değmez hocam bunlar için ya vallahaBende gördüm banlanmamak içi kendimi zor tuttum boşver.![]()
Değmez hocam bunlar için ya vallahaBende gördüm banlanmamak içi kendimi zor tuttum boşver.![]()
Allah herkese 5700 lü sisteme 32K isteyen kafadan nasip etsin millette ne dert kalır ne tasaTrolün ironiye bak noname ürünlerden bahsettim orda neyse çocuklarla bu kadar ilgilenmek yeter son yorumu attım daha konuşmaya devam edin siz
Boşversene kral bu paralara kalitesiz parçalı bilgisayarlar satılıyor yazmış birde sanki başıma full kalite satıyor yarısı gamepower zaten ALLAH çarşısını pazar etsin boşver @Volkan:/Değmez hocam bunlar için ya vallaha![]()
1000 liraya hepsini verim dese düşünmeden alırım çünkü düşünürsem almamEkipmanlar ne kadar ediyor hocam 7 8k istiyorsunuz galiba. 2k etmediğine göre
Gamepower hocam yayıncılar falan kullaniyo tepe model bunlar yanlıs olmasin1000 liraya hepsini verim dese düşünmeden alırım çünkü düşünürsem almam
Haftada 1 tane çıkıyor bunlardan iyi oluyor. Haftalık gülme ihtiyacimi bunlardan karşılıyorum sagolsunlarBoşversene kral bu paralara kalitesiz parçalı bilgisayarlar satılıyor yazmış birde sanki başıma full kalite satıyor yarısı gamepower zaten ALLAH çarşısını pazar etsin boşver @Volkan:/
Banlamayacağımı bilsem çok şey yazarım da inan uğraşmayacağım dediğin gibi arada iyi oluyorGamepower hocam yayıncılar falan kullaniyo tepe model bunlar yanlıs olmasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haftada 1 tane çıkıyor bunlardan iyi oluyor. Haftalık gülme ihtiyacimi bunlardan karşılıyorum sagolsunlar![]()
forum.donanimarsivi.com
Trolün ironiye bak noname ürünlerden bahsettim orda neyse çocuklarla bu kadar ilgilenmek yeter son yorumu attım daha konuşmaya devam edin siz
banada bi Africa Twin şöyle 50-60 civarına driftL parasına.Bana da bi VW Golf lazim 2017-2018 arkadaslar, 100-200 'e halledebilirsek sevinirim.
O nerden aklına geldi kralbanada bi Africa Twin şöyle 50-60 civarına driftL parasına.
sistemden şu vibeyi aldım.Kral bütün parçalar sorunsuz demişsin ama 1 saat önce RGB sorunu var diye konu açmışsın. Anakartta veya soğutucu da sorun varsa sıkıntı, yaptığın ayıp ama. @iSynx
Yardım - LianLi Galahad 2 Trinity RGB Sorunu
Sisteme 3 ay önce sıvı soğutma aldım başlarda sorunsuz çalışıyordu fakat son 1 haftadır rgb ışıkları yanıp sönüyor bazen tamamen gidiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat belli belirsiz yanıp sönmeye devam ediyor. B550 Aorus Master anakart mevcut ve rgb soketlerinin hepsinde denedim sorun...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
kanka adam istemiş bende istedim belki 1600 model az hasarlı buluruz Osmanlıdan kalmaO nerden aklına geldi kral![]()
sistemden şu vibeyi aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka adam istemiş bende istedim belki 1600 model az hasarlı buluruz Osmanlıdan kalma
Serbest piyasa değilmi kardeşim Boğaz köprüsünü 32k ya satıyorum bende satışa koyuyorum şimdi
BU fiyatta piyasada kalitesiz asfalt kullanıyorlar.