İtopya Çizik Kasa Gönderdi!

kardeşim adam burda diyor ki ben konuşayım itopya ile sorunu halledelim bana sipariş numaranı ver diyor sende diyorsun ki olmaz arayıp söveceğim
Aynen durum bu.
Sorunun tatlıya bağlanması için elimden gelen her şeyi yaptım.
Hatta İtopya bu hatasından dolayı özür niteliğinde hediye dahi gönderebilirdi.
Ama adam inat "Arayıp sövecem hata yapmasaymışhıh!"

hocam ilk olarak sakın olun yanı strese gerek yok kasayı itopya acıksa oraya goturun orda gereken seyleri yaparlar acik degilse duzgunce konusun yani elinden geleni yaparlar diye dusunuyorum sakin olun
hocam bak ben başta çizik olduğunu görünce bişi olmaz çözerler diyip gönderdim efendi efendi 20 gün bekledim değişim olcak diyip gönderdiler ancak böyle geldi nasıl sakin olayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen durum bu.
Sorunun tatlıya bağlanması için elimden gelen her şeyi yaptım.
Hatta İtopya bu hatasından dolayı özür niteliğinde hediye dahi gönderebilirdi.
Ama adam inat "Arayıp sövecem hata yapmasaymışhıh!"
sipariş numarası yok ortada hiç bişi yok kargo numarası falan hiç bişi göndermediler bana

hocam bak ben başta çizik olduğunu görünce bişi olmaz çözerler diyip gönderdim efendi efendi 20 gün bekledim değişim olcak diyip gönderdiler ancak böyle geldi nasıl sakin olayım?
Hata olmuştur diyoruz kardeşim neden anlamak istemiyorsun?
Bir firma bile bile neden böyle bir şey yapsın yahu az mantık yürüt.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sipariş numarası yok ortada hiç bişi yok kargo numarası falan hiç bişi göndermediler bana
Sorunun büyükse THH Ver Gitsin

arıyorum şimdi sinir küpüyüm şuan sinirrrr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,863
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri