Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,878
bütçe aynı olmaya bilirde bu çöpe para verilmez beş para etmezDostum bir arkadaşıma alicam çocuk valo oynasam yeter diyor her insanın bütçe aynı değil malesef
bütçe aynı olmaya bilirde bu çöpe para verilmez beş para etmezDostum bir arkadaşıma alicam çocuk valo oynasam yeter diyor her insanın bütçe aynı değil malesef
Biraz darboğaz olacaktır ama çalışırKral bu nasıl sence? Kablolaması baya kötü onları falan düzenlerim birde psu tarafının açık olması biraz kötü ama önemli olan görüntü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam attigima bi baksanız
daha iyisini atta alsın arkadaşbütçe aynı olmaya bilirde bu çöpe para verilmez beş para etmez
kardşe i5 7500 z 270p 8 ram 256 ssd rx 470 4500 5 k ya mal ettim ztnDostum bir arkadaşıma alicam çocuk valo oynasam yeter diyor her insanın bütçe aynı değil malesef
evet geldi yaptı boşunu konuştu gittiBiraz darboğaz olacaktır ama çalışır
daha iyisini atta alsın arkadaş
Fiyat ne hocamişlemci arıyorsan ankaradayım ryzen 3 3100 var elımde
nerde yaşıyorsun hocam bakalım pc beş para etmeyecek şeylere para verip kazıklanmaFiyat ne hocam
Bu nasıl hocamBiraz darboğaz olacaktır ama çalışır
daha iyisini atta alsın arkadaş
Ankara hocamnerde yaşıyorsun hocam bakalım pc beş para etmeyecek şeylere para verip kazıklanma
fiyat nedir bununBu nasıl hocam
Ankara hocam
bütçe uymuyor konu sahibinin isteklerine uymuyor çok alakasız bir önerireis 9 bine sifir bu laptopu öneririm işlemcide iyi: https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüstü-Bilgisayar-i3-1115G4-2N2N7EA/dp/B0CQRKSDYC/ref=sr_1_6?sr=8-6&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
kaç lira buBu nasıl hocam
Ankara hocam
alacaksanız illaha şöyle bir şey alın arıza çıkarsa muhatap bulursun acele alıp ta beş para etmeyecek şeyler almayın diye diyorumBu nasıl hocam
Ankara hocam
yadaBu nasıl hocam
Ankara hocam
hoca iyi diyon hoş diyon da adam daha monitör alacakalacaksanız illaha şöyle bir şey alın arıza çıkarsa muhatap bulursun acele alıp ta beş para etmeyecek şeyler almayın diye diyorum
yada
6800 ama 6000/6500 e cekerimfiyat nedir bunun
Bütçeyi 2 kat asmisiz hocamreis 9 bine sifir bu laptopu öneririm işlemcide iyi: https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüst...6&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
6800 ama 6000/6500 yapaeimbütçe uymuyor konu sahibinin isteklerine uymuyor çok alakasız bir öneri
kaç lira bu