yusuforhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
4. adıma kadar gittim ama promo kod kısmına kendisi otomatik olarak kod girmiyor, çözüm bulabilen var mı?
Çözüm direkt comnet de ki link'e tıklamak ya da COMNETOZEL2024 kodunu girmekmiş. Kendim buldum, ekleyeyim dedim.4. adıma kadar gittim ama promo kod kısmına kendisi otomatik olarak kod girmiyor, çözüm bulabilen var mı?
Evet başvurum tamamlandı sözleşmeler kontrol ediliyor şuandasiz geçebildinizmi hocam sonraki adımlara
Kuru yerler kaldı iyi yala500e pahalı diyip 300 350 liralık firmalara gecen fakirleri anlamıyorum. cebinde 150 lira yoksa git öl. gelmıs burada bi doner parasının hesabını yapıyor. turknet az bile fiyatı. 1000tl yapsa keske
Fakir derken? Düşük bütçeli internet hizmeti satın alıyoruz diye kimse fakir olmuyor ha gücü ona yetende vardır illa ama neden fahiş fiyatlara 16-35 mbps veren firmalara geçelim. 100 mbps+ hız sunan firmalar 300-400 lira iken üstelik. Ve bu aldığımız fiyata hizmeti sunamayacaksa aynı comnet gibi ya kapatıp gitmeli ya da böyle bi işe hiç bulaşmamalı.500e pahalı diyip 300 350 liralık firmalara gecen fakirleri anlamıyorum. cebinde 150 lira yoksa git öl. gelmıs burada bi doner parasının hesabını yapıyor. turknet az bile fiyatı. 1000tl yapsa keske
sonunda bende girebildim, dediğiniz gibi COMNETOZEL2024 koduymuş.Çözüm direkt comnet de ki link'e tıklamak ya da COMNETOZEL2024 kodunu girmekmiş. Kendim buldum, ekleyeyim dedim.
Fakir derken? Düşük bütçeli internet hizmeti satın alıyoruz diye kimse fakir olmuyor ha gücü ona yetende vardır illa ama neden fahiş fiyatlara 16-35 mbps veren firmalara geçelim. 100 mbps+ hız sunan firmalar 300-400 lira iken üstelik. Ve bu aldığımız fiyata hizmeti sunamayacaksa aynı comnet gibi ya kapatıp gitmeli ya da böyle bi işe hiç bulaşmamalı.
ne ölücü cıktınız sızde ya 1000tl ındırım neyınıze yetmıyor bız 500 lira ındırımle gırebıldık ılk ay belesti sadece.sonunda bende girebildim, dediğiniz gibi COMNETOZEL2024 koduymuş.
Şu anda farklı kampanyalarla birleştirilebiliyormu diye sormak için müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalısıyorum ama sonuç büyük ihtimalle olumsuz olacaktır bilginize.
Bin lira azmış 10.000 yapsa keşke bu nasıl kafa çok istiyorsan bin lira bağışla turknete.500e pahalı diyip 300 350 liralık firmalara gecen fakirleri anlamıyorum. cebinde 150 lira yoksa git öl. gelmıs burada bi doner parasının hesabını yapıyor. turknet az bile fiyatı. 1000tl yapsa keske
turknet 1000tl yapsa gıbırmıbırkısır net gıbı fırmalar 899tl yapsa aradaki 101tl ıcın yıne gıbırkısırnete gecenler olacakken ben laf anlatamam sıze. ölücü bi milletsiniz. domates pazarda 15 markette 20 lira ekmek markette 8 halk ekmekte 6 lira diye saatlerce yol gider sıra beklersınız.Bin lira azmış 10.000 yapsa keşke bu nasıl kafa çok istiyorsan bin lira bağışla turknete.
kardeşim rahatsızmısın. Eğer böyle bir hakkımız varsa kullanmak istiyoruz, firmadan bir şey dilenmiyoruz.Alıntıyı görüntüle
Turknet ve millenicom harici 3. bir firmanın btkya bile kayıt olmadıgını biliyor muydun mesela? karsında muhattap bulamayınca haklarını kimsenin savunmayacağını, sozlesmedeki maddeler neyse ona itaat edecegini, şikayetlerini ulastırıp cozum sunabilecek kimsenin olmayısını, turknette actıgın destek kayıtları direkt btk üzerinden acılıyor. btk sitesinden takip edebiliyorsun. yetkililer görüyor. bu yüzden sana en iyi sekilde hizmet vermek zorunda kalıyorlar. digerlerinde musterı temsılcısı artık ne zaman bakar ne zaman ilgilenır muamma. tamam siz 150 lira fark icin gıbır mıbır kısır net falan ugrasın oralarla ben bır sey demıyorm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne ölücü cıktınız sızde ya 1000tl ındırım neyınıze yetmıyor bız 500 lira ındırımle gırebıldık ılk ay belesti sadece.
ne hakkın olabilr daha fazla sana her şey verilmis? arkadasını davet et kampanyası dıyorsan o zaten geçerli buna ek olarak davet eder kazanırsın? baska ne ıstıyorsun ustune de para mıversınlerkardeşim rahatsızmısın. Eğer böyle bir hakkımız varsa kullanmak istiyoruz, firmadan bir şey dilenmiyoruz.
Kudurmuşsun paragraf yazmışsın ben daha bı kelime yazmam sanaturknet 1000tl yapsa gıbırmıbırkısır net gıbı fırmalar 899tl yapsa aradaki 101tl ıcın yıne gıbırkısırnete gecenler olacakken ben laf anlatamam sıze. ölücü bi milletsiniz. domates pazarda 15 markette 20 lira ekmek markette 8 halk ekmekte 6 lira diye saatlerce yol gider sıra beklersınız.