Başka firmaya geçersen kurulum ücreti ödeyeceksin. En azından 3 ay değer gibi gözüküyor. Daha sonra bütçeyi aşarsa başka yere geçersin.Belirttiğin 2 ay internet ile + 1 ay arkadaş kuponu birleşiyormu? Birleşmiyor galiba?
Güzel de 2 ay sonra birçok firma zam yapacak o zaman da 500TL Turknete vermek pahalı gelecek bana Gigafiber olmadığı için.
Değermi Turknete geçmeye kısaca?
Ya kafasız arkadaşım eğer king ping menü ve coment kampanyası birleşebiliyorsa kullanmak istiyoruz burdaki kimse türknetten zengin değil.ne hakkın olabilr daha fazla sana her şey verilmis? arkadasını davet et kampanyası dıyorsan o zaten geçerli buna ek olarak davet eder kazanırsın? baska ne ıstıyorsun ustune de para mıversınler
2+1 derken ?Beyler diğer konuda yazdım.
Tıkla gelsin mi
Yoksa comnet üzerinden 2+1 aymı mantıklı daha çok. Kesin 3 ay oluyor mu
Comnetten gelenlere 2 ay ücretsiz buna arkadaşını getir kodunu versek 1 ay daha ekliyor mu mevcut arkadaşım türknetli mesela,Ya kafasız arkadaşım eğer king ping menü ve coment kampanyası birleşebiliyorsa kullanmak istiyoruz burdaki kimse türknetten zengin değil.
Sen madem bu kadar firmayı seviyorsun katılırken neden 500 tl indirim kullandın ? burda boş boş başkalarına saldırma. eğer türknet hakkında bilgilendirme yapacaksan yap sonra sus.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2+1 derken ?
dostum sen ne anlatıyorsun be ben 2,5 yıldır bir ay hariç bir kuruş para ödediğim yok comnete. sadece arkadaş kodları ile geçiniyorum. 1 tl ucuzunu bulsam ona geçerim. üstüme kayıtlı 2 tane hizmet vardı onların aktivasyon bedelleri modem ücretlerinin faturalarıne ölücü cıktınız sızde ya 1000tl ındırım neyınıze yetmıyor bız 500 lira ındırımle gırebıldık ılk ay belesti sadece.
tıkla gelsin kampanyasını kullanırsan 1500 tl indirimin olmuş oluyor tabi buna sipariş ettiğin menunun fiyatıda var.Beyler diğer konuda yazdım.
Tıkla gelsin mi
Yoksa comnet üzerinden 2+1 aymı mantıklı daha çok. Kesin 3 ay oluyor mu
Başvuru yaparken arkadaşını getir kodunu kullanamıyorsun, Comnet2024,,, kodunu kullanman lazım ama daha sonrasında davet ederek kullanabilirsin tabiComnetten gelenlere 2 ay ücretsiz buna arkadaşını getir kodunu versek 1 ay daha ekliyor mu mevcut arkadaşım türknetli mesela,
Ben tıkla gelsin ile yaptım
hocam peki geçiş yaptığımız için herhangi bir aktivasyon kurulum ücreti vs ödüyor muyuz yoksa 2 ay hiçbir şey ödemiyor muyuzBaşvuru yaparken kullanamıyorsun Comnet2024,,, kodunu kullanman lazım ama daha sonrasında davet ederek kullanabilirsin tabi
Engelle geç. İşsiz ergenin teki. Konuyu baltalıyor.dostum sen ne anlatıyorsun be ben 2,5 yıldır bir ay hariç bir kuruş para ödediğim yok comnete. sadece arkadaş kodları ile geçiniyorum. 1 tl ucuzunu bulsam ona geçerim. üstüme kayıtlı 2 tane hizmet vardı onların aktivasyon bedelleri modem ücretlerinin faturaları
Alıntıyı görüntüle
2 ay boyunca aktivasyon kurulumda dahil herhangi bir ücret ödemiyoruz hocamhocam peki geçiş yaptığımız için herhangi bir aktivasyon kurulum ücreti vs ödüyor muyuz yoksa 2 ay hiçbir şey ödemiyor muyuz
hocam peki geçiş yaptığımız için herhangi bir aktivasyon kurulum ücreti vs ödüyor muyuz yoksa 2 ay hiçbir şey ödemiyor muyuz