Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Erdem çay
Beyler diğer konuda yazdım.

Tıkla gelsin mi

Yoksa comnet üzerinden 2+1 aymı mantıklı daha çok. Kesin 3 ay oluyor mu

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Belirttiğin 2 ay internet ile + 1 ay arkadaş kuponu birleşiyormu? Birleşmiyor galiba?
Güzel de 2 ay sonra birçok firma zam yapacak o zaman da 500TL Turknete vermek pahalı gelecek bana Gigafiber olmadığı için.
Değermi Turknete geçmeye kısaca?
Başka firmaya geçersen kurulum ücreti ödeyeceksin. En azından 3 ay değer gibi gözüküyor. Daha sonra bütçeyi aşarsa başka yere geçersin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
ne hakkın olabilr daha fazla sana her şey verilmis? arkadasını davet et kampanyası dıyorsan o zaten geçerli buna ek olarak davet eder kazanırsın? baska ne ıstıyorsun ustune de para mıversınler
Ya kafasız arkadaşım eğer king ping menü ve coment kampanyası birleşebiliyorsa kullanmak istiyoruz burdaki kimse türknetten zengin değil.

Sen madem bu kadar firmayı seviyorsun katılırken neden 500 tl indirim kullandın ? burda boş boş başkalarına saldırma. eğer türknet hakkında bilgilendirme yapacaksan yap sonra sus.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tıkla gelsin mi

2+1 derken ?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Erdem çay
Ya kafasız arkadaşım eğer king ping menü ve coment kampanyası birleşebiliyorsa kullanmak istiyoruz burdaki kimse türknetten zengin değil.

Sen madem bu kadar firmayı seviyorsun katılırken neden 500 tl indirim kullandın ? burda boş boş başkalarına saldırma. eğer türknet hakkında bilgilendirme yapacaksan yap sonra sus.

2+1 derken ?
Comnetten gelenlere 2 ay ücretsiz buna arkadaşını getir kodunu versek 1 ay daha ekliyor mu mevcut arkadaşım türknetli mesela,

Ben tıkla gelsin ile yaptım

ARDELENO

80+ Bronze
ne ölücü cıktınız sızde ya 1000tl ındırım neyınıze yetmıyor bız 500 lira ındırımle gırebıldık ılk ay belesti sadece.
dostum sen ne anlatıyorsun be ben 2,5 yıldır bir ay hariç bir kuruş para ödediğim yok comnete. sadece arkadaş kodları ile geçiniyorum. 1 tl ucuzunu bulsam ona geçerim. üstüme kayıtlı 2 tane hizmet vardı onların aktivasyon bedelleri modem ücretlerinin faturaları

1733928763008.png

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Tıkla gelsin mi

tıkla gelsin kampanyasını kullanırsan 1500 tl indirimin olmuş oluyor tabi buna sipariş ettiğin menunun fiyatıda var.
Comnet kampanyasını seçersen 1000 tl indirimin olmuş oluyor.

Sıkıntı şurda tıkla gelsinde faturanın yarısını odüyorsun 6 ay boyunca, eğer zam olursa zamlı fiyatın yarısını ödersen toplam aldıgın indirim fiyatı epey düşer ama 250 tl ödemeye devam edersen mantıklı olur karar sizin. (Kampanya hakkında çok bilgim yok sadece fikrimi belirttim)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Comnetten gelenlere 2 ay ücretsiz buna arkadaşını getir kodunu versek 1 ay daha ekliyor mu mevcut arkadaşım türknetli mesela,

Ben tıkla gelsin ile yaptım
Başvuru yaparken arkadaşını getir kodunu kullanamıyorsun, Comnet2024,,, kodunu kullanman lazım ama daha sonrasında davet ederek kullanabilirsin tabi

ARDELENO

80+ Bronze
Başvuru yaparken kullanamıyorsun Comnet2024,,, kodunu kullanman lazım ama daha sonrasında davet ederek kullanabilirsin tabi
hocam peki geçiş yaptığımız için herhangi bir aktivasyon kurulum ücreti vs ödüyor muyuz yoksa 2 ay hiçbir şey ödemiyor muyuz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dostum sen ne anlatıyorsun be ben 2,5 yıldır bir ay hariç bir kuruş para ödediğim yok comnete. sadece arkadaş kodları ile geçiniyorum. 1 tl ucuzunu bulsam ona geçerim. üstüme kayıtlı 2 tane hizmet vardı onların aktivasyon bedelleri modem ücretlerinin faturaları

Alıntıyı görüntüle
Engelle geç. İşsiz ergenin teki. Konuyu baltalıyor.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
hocam peki geçiş yaptığımız için herhangi bir aktivasyon kurulum ücreti vs ödüyor muyuz yoksa 2 ay hiçbir şey ödemiyor muyuz
2 ay boyunca aktivasyon kurulumda dahil herhangi bir ücret ödemiyoruz hocam

WhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 17.58.28_133efbe1.jpgWhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 17.59.35_e96abe7e.jpg

ARDELENO

80+ Bronze
1733929299434.png

hocam böyle bir uyarı aldım. adresimde fiber de var ama tt altyapısı. zaten vdsl de 80 alıyorum ve bana yetiyor. nasıl halledeceğim bunu?
tekrardan hizmet bedeli vs ödemek zorunda kalmayalım.

Top Bottom