Cotanak1998
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Şu sisteme R5 7500F + stok fan koymuşlar. Yani ne diyebilirim ki çok komik geldi bana 
10 numara al gitsin. 2 hafta sonra 65 bin olur.Sistemin son hali böyle oldu arkadaşlar nasıl olmuş sizce alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Bikaç tane daha bilen arkadaşdan onay alırsam güzel olur10 numara al gitsin. 2 hafta sonra 65 bin olur.
Bikaç tane daha bilen arkadaşdan onay alırsam güzel olur
Ben incehesap zenith sisteminden bahsetmiyordum aslında üstte kendi attığım sistemden bahsediyordum fakat 2 side alınabilir gibi geldi banaValla ben de bilemedim ama çok mantıklı F/P sistem olsa bu saate kalmazdı diye düşünüyorum o yüzden iyice düşünmek lazım
gskill ram koymayın cl 46 çok fazlaSistemin son hali böyle oldu arkadaşlar nasıl olmuş sizce alınır mı?Alıntıyı görüntüle
sağlam bi hava soğutma ,çok daha iyi bir psu,daha iyi ramler, okuma yazma hızı daha yüksek ssd, çok daha şık duran bir 4070 ti s varsen hangi kafayla Sıfır 4070 Ti Super sistem 50K iken 2. EL 4070 Ti Super'li sistemi 54K'ya toplayıp daha nitelikli diye öneriyorsun? siz ciddi ciddi iyi saşmalamaya başladınız.
Kardeşim Allah aşkına sus çok ciddiyim saçmalamanın da bir dozu olur.sağlam bi hava soğutma ,çok daha iyi bir psu,daha iyi ramler, okuma yazma hızı daha yüksek ssd, çok daha şık duran bir 4070 ti s var
zaten arkadaş 54k bütçe belirttiği için bunu attım
Benim attığım son sistem mi yoksa zenith 4070 ti s sistemimi hocam?alınmaz markalar iyi değil özellikle kasa ve psu
Hocam bu sistem nasıl olmuş sizce bu alınır mı?sağlam bi hava soğutma ,çok daha iyi bir psu,daha iyi ramler, okuma yazma hızı daha yüksek ssd, çok daha şık duran bir 4070 ti s var
zaten arkadaş 54k bütçe belirttiği için bunu attım