Silver Stone
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 743
Phantom spirit ile soğutuyorum boşta 45 oyunda 49-60 cinebech r23 multicore max 67 derece7500f i soğutur mu
Phantom spirit ile soğutuyorum boşta 45 oyunda 49-60 cinebech r23 multicore max 67 derece7500f i soğutur mu
bende aynı şekilde yapıyorum hocamBen de bunu 9700X işlemciye takacağım ama limitleri doldurdum, bi' ıkınıp alsam mı acaba, ayın 15'ine kadar kalır mı bu fiyatta bilmem.![]()
Nasıl sıcaklıklar, iyi mi?bende aynı şekilde yapıyorum hocam
Deme...Uzay mekiği mübarek![]()
Zamanında Frost Commander 140 yerine bunu alsaymışım keşke![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
FC 140 taş gibi kule tipi hocam, neden böyle düşündünüz acaba ?Zamanında Frost Commander 140 yerine bunu alsaymışım keşke
Şekli şemali daha iyi bence ondandır.FC 140 taş gibi kule tipi hocam, neden böyle düşündünüz acaba ?
Öyle öyle ben de memnum ama bunun degerleri ve gorunusu daha iyi gibiFC 140 taş gibi kule tipi hocam, neden böyle düşündünüz acaba ?
Hocam bende de aynı işlemci var, sıvı soğutmam hasar aldı, duruma göre bende geçebilirim. siz bu soğutucu ile stres testinde kaç derece alıyorsunuz ortalama? Aida64 ile de 92-93 derece görüyor 10 dk da benimki7950x ile beraber kullanıyorum
fc 140 bundan daha iyi.Öyle öyle ben de memnum ama bunun degerleri ve gorunusu daha iyi gibi
Şunun beyazı var mı çok güzelmişyani dediğim gibi tabi tercih meselesi
sıvıyı satarsam bunun beyazı gelirse yeni çıktı alma planım var
havadada görsel olan çok
böyle durduna bakma ramın üstüne gelmiyor bile.
Alıntıyı görüntüle
soğutma olarak fc140 bi tık dahaiyi sanırım ama phantom spirit görünüş olarak ve sessizlik bakımından daha iyifc 140 bundan daha iyi.