tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 94
120mm fan önerisiniz varmıdır? Üst 2 tane Alt 2 tane. Renk beyaz
120mm fan önerisiniz varmıdır? Üst 2 tane Alt 2 tane. Renk beyaz
hocam stok yok diyor ama başka site var mı?
HA PARDON 1 SNhocam stok yok diyor ama başka site var mı?
BEYAZ STOKTA yok hacı amazon us var 239 tl kargo diyor vergide çıkar onahocam stok yok diyor ama başka site var mı?
hocam stok yok diyor ama başka site var mı?
hocam 3 tane var burda geri kalan 1 taneyi nasıl yapıcazHA PARDON 1 SN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BEYAZ STOKTA yok hacı amazon us var 239 tl kargo diyor vergide çıkar ona
burda varda tuzlu biraz![]()
THERMALRIGHT TL-C12CW-S X3 (Triple) WHITE 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12CW-S X3 (Triple) WHITE 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
ona ben karışmamhocam 3 tane var burda geri kalan 1 taneyi nasıl yapıcaz![]()
eyvallah hocam. Bunları psuya bağlıyoruz değil mi? Nasıl oluyor rgbsi falanona ben karışmamikinci ele bakabilirsin 4 lü kasadan çıkma vardır belki
yok dandik fan değiller anakarta takıyorsun çoklayıcılı kendindeneyvallah hocam. Bunları psuya bağlıyoruz değil mi? Nasıl oluyor rgbsi falan
argb portunda varsa onlarda anakarttaneyvallah hocam. Bunları psuya bağlıyoruz değil mi? Nasıl oluyor rgbsi falan
Aynı fanları kullanıyorum anakartında argb girişi varsa ona yoksa kontrolcü olması gerekir rgb içineyvallah hocam. Bunları psuya bağlıyoruz değil mi? Nasıl oluyor rgbsi falan
hocam varda kullanıyorum içinden çoklayıcı çıkıyor muAynı fanları kullanıyorum anakartında argb girişi varsa ona yoksa kontrolcü olması gerekir rgb için
hocam benim slotlar dolu da şimdi çoklayıcı alayım mı anlayamadım dayok dandik fan değiller anakarta takıyorsun çoklayıcılı kendinden
argb portunda varsa onlarda anakarttan
Al al güç için üçünü nü birbirine bağlarsın rgb içinde aldığın çoklayıcıya aynı fanları kullanıyorum bende öyle yaptımhocam varda kullanıyorum içinden çoklayıcı çıkıyor mu
hocam benim slotlar dolu da şimdi çoklayıcı alayım mı anlayamadım da
Çoklayıcı yok hepsini birbirine bağlayıp kullanıyorum benhocam varda kullanıyorum içinden çoklayıcı çıkıyor mu
hocam benim slotlar dolu da şimdi çoklayıcı alayım mı anlayamadım da
hocam şimdi biraz cahilim kusura bakmayın. 6 adet alacağım ben 2 üst 2 alt 2 de yanlara arka kısıma yani bu 6sını birbirine bağlama yapabilir miyim veya nasıl bağlanıyor onu bilmiyorum. Sipariş gelince bakarız orasına artık. rgb içinde çoklayıcı alacağım ama 3,4 pin hangisini alacağım link bırakırmısınızAl al güç için üçünü nü birbirine bağlarsın rgb içinde aldığın çoklayıcıya aynı fanları kullanıyorum bende öyle yaptım