Çözüldü✓ Anakartım 127 Derece

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,283
İşlemcime stress testi yaptım 10 dk . Bir baktım anakart 127 derece gösteriyor pc den ince bir titreme ve zıısst diye ses geliyor 2 sn de bir . Eğer anakart ısınmışsa nasıl soğutabilirim ?
1596390954699.png

Urfa daha sıcak.

Normal ısınması o anakart bendede var :)

Up

Harbiden up lazım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

up

Abi rahatsız ediyorum k.b @Rambo_87 sence ne yapayım böyle diyor anakartın derecesine. Bilen biri de yazmadı konuya sana zahmet bir yardımcı olsan.

Son düzenleme:
Harbiden up lazım :D

up

Abi rahatsız ediyorum k.b @Rambo_87 sence ne yapayım böyle diyor anakartın derecesine. Bilen biri de yazmadı konuya sana zahmet bir yardımcı olsan.
reis bana göre burda okuma hatasi var.
yani sensor dogru calismiyor.
bak current demek simdilik demek. yani desktop idle modus bu yük altinda degil, o nedenle 127 derece hayata olamaz.
tavsiyem hw info indir bi ve ordan oku. bana haber et.

reis bana göre burda okuma hatasi var.
yani sensor dogru calismiyor.
bak current demek simdilik demek. yani desktop idle modus bu yük altinda degil, o nedenle 127 derece hayata olamaz.
tavsiyem hw info indir bi ve ordan oku. bana haber et.
Hemen yapıyorum abi sağol uzun süredir pc yüksüz halde bile sıcaklık hissediliyordu anakartın değdiği yerlere. Neyse indirip bakayım.

1596393160861.png

Yanlış görmüyorsam 110 derece yazıyor abi.

Hemen yapıyorum abi sağol uzun süredir PC yüksüz halde bile sıcaklık hissediliyordu anakartın değdiği yerlere. Neyse indirip bakayım.
sorun degil kardesim. sen bi indir ona göre icabina bakak, yardimci olurum sana veya diger arkadaslara.
bu arada senin anakart modeli nedir ?

bak bende böyle.

Ekler

• Unbenannt.jpg
    Unbenannt.jpg
    375.8 KB · Hit: 50
Geri