250 TL Ye Rival 3?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
300TL ye mouse almak istiyordum ama 300 verebileceğimden emin değildim. 250TL için mouse adlı bir konu açtığımda ise rival 3 için bütçe zorlamamdı. Gönlüm temizmiş ki (böyle deniyordu herhalde) Rival 3 İtopya'da 250TL ye düşmüş. Elimin boyutu Boyuna 14cm Enine 7cm. Bu ele ve bu bütçeye en iyi fare bu mudur?

300TL ye mouse almak istiyordum ama 300 verebileceğimden emin değildim. 250TL için mouse adlı bir konu açtığımda ise rival 3 için bütçe zorlamamdı. Gönlüm temizmiş ki (böyle deniyordu herhalde) Rival 3 İtopya'da 250TL ye düşmüş. Elimin boyutu Boyuna 14cm Enine 7cm. Bu ele ve bu bütçeye en iyi fare bu mudur?
Marka on numara
Bu forumda önerilen mouselardan
Yotubedan incelemelerine bakıp karar verebilirsin

Genelde rival 3 ele oturuyor. pek sıkıntı olmaz gibi.

Alabilirsin kendim kullanıyorum gayet memnunum. Oyun oynama açımı bile değiştirdi diyebilirim. Almak istiyorsan kaçırma :)

Alabilirsin kendim kullanıyorum gayet memnunum. Oyun oynama açımı bile değiştirdi diyebilirim. Almak istiyorsan kaçırma :)
Everest Sgm-X7 den geçeceğim vallahi. Şikayetçi olduğum yönleri vardı. 60TL lik mouse dan da çok şey beklemek saçma aslında. Bayram yarın da devam ediyor muydu?
Marka on numara
Bu forumda önerilen mouselardan
Yotubedan incelemelerine bakıp karar verebilirsin
Genelde rival 3 ele oturuyor. pek sıkıntı olmaz gibi.

Everest Sgm-X7 den geçeceğim vallahi. Şikayetçi olduğum yönleri vardı. 60TL lik mouse dan da çok şey beklemek saçma aslında. Bayram yarın da devam ediyor muydu?
bende kulalndığın mouseyi kullanıyorum TAŞ GİBİ RESMEN
kaç kere düştü sapasağlam (parçası çıkmasına rağmen rahatça taktım)

Bende 4 sene önce 35TL lik saywin mouse almıştım :D Değiştirdiğimde alışamadım ilk önce mouse altındaki sens yüksekti onu ayarlama şansımız da yok ama 1 2 güne kadar alışıyor insan.

Bende 4 sene önce 35TL lik saywin mouse almıştım :D Değiştirdiğimde alışamadım ilk önce mouse altındaki sens yüksekti onu ayarlama şansımız da yok ama 1 2 güne kadar alışıyor insan.
Fps oyunlarında aim aşırı bozuyor ama dediğim gibi alışıyorsun 1 2 güne sonra fark etmiyorsun bile ayarlıyorsun ona göre elini.

250 tl ye rival 3 kaçırma derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,721
Üyeler
201,563
Son üye
emirr2342
Geri