❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Alıntıyı görüntüle

bu dosyayı yükledim Alıntıyı görüntüle

burdan da tuşlara bastığım zaman geri dönüş alıyorum , yani klavye bu uygulamaya bağlandı fakat özelleştirme ekranında hala bağlanma butonu çıkıyor , çözümü var mıdır

Alıntıyı görüntüle
Screenshot_2.png

Önce klavyenin json dosyasını import etmeniz gerekiyor, v5 modeli için bu linkten sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz. Bu işlemden sonra düzelmesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Cavuskerem Yanlışlıkla ISO modelinin linkini atmışım sanırım, tekrar düzenledim. İndirme linklerini burada bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Önce klavyenin json dosyasını import etmeniz gerekiyor, v5 modeli için bu linkten sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz. Bu işlemden sonra düzelmesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Cavuskerem Yanlışlıkla ISO modelinin linkini atmışım sanırım, tekrar düzenledim. İndirme linklerini burada bulabilirsiniz
ben de aynı şekilde sizin yanlışlıkla attığınız linki kullanıyomuşum sabahtan beri , şimdi oldu teşekkürler

Hocam ben bu monsgeekin silver kasasını Türkiyede bulamayacağım gibi full alu olup silver kasa olan klavye var mı bildiğiniz Türkiyede satışta olan ?
Rainy 75 bakabilirsiniz

Rainy 75 bakabilirsiniz
böylesi bir klavyenin stokları nasıl bitmedi anlamış değilim. aklı olan çifter çifter alır muazzam :D

Rainy 75 bakabilirsiniz
Knob yok üstünde keşke olsaydı :(

Knob yok üstünde keşke olsaydı :(
Ayrıca bu da var

Ayrıca bu da var
Chilkey ND75 in silver rengi olsa direk alırdım.

o kadar iyi mi bu klavye 4 civarı olsa almayı düşünebilirdim fiyatı fazla geldi biraz.
Valla hocam çok anlamıyorum fakat baya güzel olduğu kesin bu fiyata bende şimdi sipariş geçtim artık kasası fln yamulmadığı sürece bunla devam edicem.

Valla hocam çok anlamıyorum fakat baya güzel olduğu kesin bu fiyata bende şimdi sipariş geçtim artık kasası fln yamulmadığı sürece bunla devam edicem.
yok hocam ben rainy75 kastetmiştim. M1 aldım ben zaten yanına gümüş kasa bir kalvye daha alacağım da ona bakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri