Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali
Alıntıyı görüntüle

bu dosyayı yükledim Alıntıyı görüntüle

burdan da tuşlara bastığım zaman geri dönüş alıyorum , yani klavye bu uygulamaya bağlandı fakat özelleştirme ekranında hala bağlanma butonu çıkıyor , çözümü var mıdır

Alıntıyı görüntüle
Screenshot_2.png

Önce klavyenin json dosyasını import etmeniz gerekiyor, v5 modeli için bu linkten sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz. Bu işlemden sonra düzelmesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Cavuskerem Yanlışlıkla ISO modelinin linkini atmışım sanırım, tekrar düzenledim. İndirme linklerini burada bulabilirsiniz

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,794
İsim
Kerem Çavuş
Alıntıyı görüntüle
Önce klavyenin json dosyasını import etmeniz gerekiyor, v5 modeli için bu linkten sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz. Bu işlemden sonra düzelmesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Cavuskerem Yanlışlıkla ISO modelinin linkini atmışım sanırım, tekrar düzenledim. İndirme linklerini burada bulabilirsiniz
ben de aynı şekilde sizin yanlışlıkla attığınız linki kullanıyomuşum sabahtan beri , şimdi oldu teşekkürler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,464
İsim
yusuf ecer
Hocam ben bu monsgeekin silver kasasını Türkiyede bulamayacağım gibi full alu olup silver kasa olan klavye var mı bildiğiniz Türkiyede satışta olan ?
Rainy 75 bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Rainy 75 bakabilirsiniz
böylesi bir klavyenin stokları nasıl bitmedi anlamış değilim. aklı olan çifter çifter alır muazzam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed
Rainy 75 bakabilirsiniz
Knob yok üstünde keşke olsaydı :(

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,464
İsim
yusuf ecer
Knob yok üstünde keşke olsaydı :(
Ayrıca bu da var

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed
Ayrıca bu da var
Chilkey ND75 in silver rengi olsa direk alırdım.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Emre
o kadar iyi mi bu klavye 4 civarı olsa almayı düşünebilirdim fiyatı fazla geldi biraz.
Valla hocam çok anlamıyorum fakat baya güzel olduğu kesin bu fiyata bende şimdi sipariş geçtim artık kasası fln yamulmadığı sürece bunla devam edicem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed
Valla hocam çok anlamıyorum fakat baya güzel olduğu kesin bu fiyata bende şimdi sipariş geçtim artık kasası fln yamulmadığı sürece bunla devam edicem.
yok hocam ben rainy75 kastetmiştim. M1 aldım ben zaten yanına gümüş kasa bir kalvye daha alacağım da ona bakıyorum.

Top Bottom