Öneri 4060 çok abartılıyor

Vatan'dan 8900 TL aldım. Bu mesajları görünce acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum. Kasım fırsatlarında 4060 TI 12.500 TL vermeli mıydım 🤔
İyi almışsın az çok dert etme iyi kart biz abartılmasından yana söylüyoz yoksa fiyatına göre iyi kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki niye küçümsüyosun sen o insanları ? Multimilyonermisin sen kanka insanlar onu almak için saatlerce çalışıyor ?
Knk küçümseme değil ironi bu yoksa 4060 ın fiyatına göre iyi bir kart olduğunu burada herkes biliyor neredeyse ama abartanlara geliyor bu laf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoktan reportladım duyar canavarı arkadaşı
Ss aldın mı 😂

fiyat performans güncellik olarak 4060 güzel bir kart bence
bir insanın 4060 kartla ne derdi olabilir acaba asıl merak ettiğim bu. üşenmedin mi bunun için konu açmaya?

amd beni bıktırdı, her hafta hata verip duruyor.. driver silip kurmaktan sıkıldım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-14 021626.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-14 021626.png
    23.3 KB · Hit: 28
fiyat performans güncellik olarak 4060 güzel bir kart bence
bir insanın 4060 kartla ne derdi olabilir acaba asıl merak ettiğim bu. üşenmedin mi bunun için konu açmaya?

amd beni bıktırdı, her hafta hata verip duruyor.. driver silip kurmaktan sıkıldım.
Sistem özellikleri ne

Sadece alırken değil aldıktan sonrada fp olan bi kart. Oyunlarda 100 Wattı geçmiyor. Ki her geçen gün elektriğe zam geliyor..

Sadece alırken değil aldıktan sonrada fp olan bi kart. Oyunlarda 100 Wattı geçmiyor. Ki her geçen gün elektriğe zam geliyor..
Aga bilgisayarın çektiği elektrikten bir şey çıkmaz onu pek kafaya takmıyo kimse ısılardan yana sorun olmadıkça

Geri