Neler Yeni

Öneri 4060 çok abartılıyor

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Akif Erdem
Fakirler için çok FP o yüzden abartılıyor. Malum ülke de fakir olunca.
Ülke o kadar fakir ki ülkenin yarısından çoğu fakirlere göre olan bu FP kartı alamıyor. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki niye küçümsüyosun sen o insanları ? Multimilyonermisin sen kanka insanlar onu almak için saatlerce çalışıyor ?
Bence burada arkadaş kimsenin ekonomik durumuyla dalga geçmemiş, bir ekran kartını almak için insanlar neden günlerce çalışıyor onu sorgulamak gerek.

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
adem
Ülke o kadar fakir ki ülkenin yarısından çoğu fakirlere göre olan bu FP kartı alamıyor. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence burada arkadaş kimsenin ekonomik durumuyla dalga geçmemiş, bir ekran kartını almak için insanlar neden günlerce çalışıyor onu sorgulamak gerek.
Onu sorguluyoruz zaten sorun yok dost

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
İnstangramda olsun youtubede kimi kanallarda olsun 4060 üstü bir kart yokmuş gibi davranmaları birde savunmaları saçma geliyor tamam hazır sistemlerde fiyatına göre uyguna gelebilir ama abartılınacak bir kart değil
Abartılacak bir kart değil tabiiki kanka, bende 4060 var, bana yetiyor, her oyunu +80 FPS ultra ayarlarda oynatıyor.
Güzellemesinin sebebi çok f/p bence, mesela bu kartın Amerika'da esamesi okunmaya bilir , ama malum TR..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Arda doğan
Abartılacak bir kart değil tabiiki kanka, bende 4060 var, bana yetiyor, her oyunu +80 FPS ultra ayarlarda oynatıyor.
Güzellemesinin sebebi çok f/p bence, mesela bu kartın Amerika'da esamesi okunmaya bilir , ama malum TR..
Yok o değil 4060 alan ilah oluyormuş gibi bir abartı var yoksa fiyatına göre iyi kart

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Samet
İnstangramda olsun youtubede kimi kanallarda olsun 4060 üstü bir kart yokmuş gibi davranmaları birde savunmaları saçma geliyor tamam hazır sistemlerde fiyatına göre uyguna gelebilir ama abartılınacak bir kart değil
1080p60fps kartı ve büyük ihtimal frame gen ilede gta 6 oynatacak tabi bunu bilemeyiz.. fakir diyen arkadaş espri yapıyorda diğerleri fakirliği zenginliği pc ile ölçüştürüyosa çok yazık.. 7600xt alırım diyen arkadaş işin içinde frame gen olunca 7600xt baya geride kalır fsr frame gen deme kör oluyorum kullanırken.. onun dışında 4000 serisinin en ucuz ekran kartı öğrenci dostu ve performansı yeterli güç tüketimide az niye tercih edilmesin.. Tiktokdaki reelslerdeki 4060 videolarını ciddiye almayın hocam gülün geçin edit medit yapıyolar bide.. hele o videolardaki yorumlara girersen nasıl bu kadar cahil olabilirsin diye mırıldanıp çıkarsın adam diyor 1080ti>4060 spam atmış yorumlara :)

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Heisenberg
Yıllardır laptop kullandıktan sonra masaüstüne geçmeye karar verip fazla da bütçe ayırmak istemediğimden 4060+12400fli sistem satın aldım. Gta5, Gta4, ETS2, Forza4 gibi oyunlarda ve günlük kullanımda bana yeten bir karttır 4060.

Gurkanpiro

80+ Platinum
fiyat performans güncellik olarak 4060 güzel bir kart bence
bir insanın 4060 kartla ne derdi olabilir acaba asıl merak ettiğim bu. üşenmedin mi bunun için konu açmaya?

amd beni bıktırdı, her hafta hata verip duruyor.. driver silip kurmaktan sıkıldım.
Bi ben yaşamıyorum herhalde kart ne

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
Fiyatı normal bence dlss4 olmasına göre. 2k daha uyguna rx 7600 var 10bin tl. Ikisi de eşit güçte. Abartanlar kim ki? Hava atan kişilere denk geldiyseniz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,771
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom