Aynen öyle öğrenci dostu fpBen kullanıyorum. Öğrenci dostu kart hocam. 1080p'de rahat ettirmediği oyun yok. Abartan hangi konuda abartıyor bilmiyorum. Abartılacak bir yanı yok tabii. Ama yetiyor işte.
Aynen öyle öğrenci dostu fpBen kullanıyorum. Öğrenci dostu kart hocam. 1080p'de rahat ettirmediği oyun yok. Abartan hangi konuda abartıyor bilmiyorum. Abartılacak bir yanı yok tabii. Ama yetiyor işte.
Duyarlı olan insanlar olmasa zaten normalleştiriceksiniz insanları küçümsemeyiDeğilim knk. Espri ile karışık ciddi de bir şey söyledim gerçeklik payı var yani. Her şeye şöyle duyarlı olmayın. Ben de bu kart için 30 gün turistlere yemek yaptım aynı şey.
Zaten zengin insan gelip aaa 4060 alayım çok iyi kart demiyor. Durumu az olan kişilerin alabileceği en basic sistem 4060.
Korkudan silmiş snhsgsgsgsg
Yav ne anlatıp duruyorsun sen hala. Biz gülüp geçiyoruz hala zırvalayıp duruyorsun.Duyarlı olan insanlar olmasa zaten normalleştiriceksiniz insanları küçümsemeyi
Bişeyi sildiğim yok admin silmiştir boş yapmaKorkudan silmiş snhsgsgsgsg
Çoktan reportladım duyar canavarı arkadaşıKorkudan silmiş snhsgsgsgsg
Nice tryYav ne anlatıp duruyorsun sen hala. Biz gülüp geçiyoruz hala zırvalayıp duruyorsun.
Ettiğin küfür reportlayıp geçiyorum.
Tamam bende atayım dursun nolacakBişeyi sildiğim yok admin silmiştir boş yapma
Adminler öyle bir şey yapmaz. Dilersen tekrar küfür yazabilirsinBişeyi sildiğim yok admin silmiştir boş yapma
Al bunuda atYav fakir olan 4060 alamaz zaten 13k kart fakir adam bide bilgisayara paramı biriktiricek konu bu .. nın haddini aşması
küfür hakaret içeren bir mesaj atmadım .. yı ne anlarsan anlaAdminler öyle bir şey yapmaz. Dilersen tekrar küfür yazabilirsin![]()
Küfür değil agresif konuşman yanlış adam espriyle karışık bir anlatım sunuyor sen gelmiş agresif cevap veriyorsun rapor kısmına bakarsan agresif konuşmanında ban sebebi olduğunu görebilirsinAl bunuda at
Mesaj otomatik birleştirildi:
küfür hakaret içeren bir mesaj atmadım .. yı ne anlarsan anla
Espriyle karışık bir anlatımmı sunuyor gerçekten eminmisin bunaKüfür değil agresif konuşman yanlış adam espriyle karışık bir anlatım sunuyor sen gelmiş agresif cevap veriyorsun rapor kısmına bakarsan agresif konuşmanında ban sebebi olduğunu görebilirsin