❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Hocam benimki akko 5075b plus Air modeli parlaklıkta fullde ondan olabilir belki sizin klavye hangisi ?
akko monsgeek m1 v5 kanka da parlaklıgı az gıbı geldı ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi kapanıyor mu?

Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi kapanıyor mu?
Capsi bi kere açın yeter, sonra fn ile yapabilirsiniz.

Keycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilir

Keycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilir
Qmk firmwarei düzgün çalışmıyor update gelmesi lazım

Geri