Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,616
Benimkide north hocam böyle duruyor gece maximum parlaklıktavalla northfacing ısık var guzel durmayabılır
Benimkide north hocam böyle duruyor gece maximum parlaklıktavalla northfacing ısık var guzel durmayabılır
guzelmıs sagolun
Kanka senın ledler neden daha parlak benım bayya kısık gozukuyor ısık acık oldugu ıcın mı farklı bır model mı
Hocam benimki akko 5075b plus Air modeli parlaklıkta fullde ondan olabilir belki sizin klavye hangisi ?Kanka senın ledler neden daha parlak benım bayya kısık gozukuyor ısık acık oldugu ıcın mı farklı bır model mı
akko monsgeek m1 v5 kanka da parlaklıgı az gıbı geldı ondanHocam benimki akko 5075b plus Air modeli parlaklıkta fullde ondan olabilir belki sizin klavye hangisi ?
Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi kapanıyor mu?
Capsi bi kere açın yeter, sonra fn ile yapabilirsiniz.akko monsgeek m1 v5 kanka da parlaklıgı az gıbı geldı ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi kapanıyor mu?
Keycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilirakko monsgeek m1 v5 kanka da parlaklıgı az gıbı geldı ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Freygasm hocam yazılımsal olduğunu söyledi bende de durum aynıKeycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilir
O zaman yazilimsaldir hocam freygasm hocam bu işin duayeni valla bende ona soruyorum hepFreygasm hocam yazılımsal olduğunu söyledi bende de durum aynı
Qmk firmwarei düzgün çalışmıyor update gelmesi lazımKeycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilir
Hocam o qmk yi şuan kullansak ne olur ?Qmk firmwarei düzgün çalışmıyor update gelmesi lazım