Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kanka senın ledler neden daha parlak benım bayya kısık gozukuyor ısık acık oldugu ıcın mı farklı bır model mı
Hocam benimki akko 5075b plus Air modeli parlaklıkta fullde ondan olabilir belki sizin klavye hangisi ?

freygasm

80+ Gold

Heyheyteo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halit Dinçer
Hocam benimki akko 5075b plus Air modeli parlaklıkta fullde ondan olabilir belki sizin klavye hangisi ?
akko monsgeek m1 v5 kanka da parlaklıgı az gıbı geldı ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi kapanıyor mu?

freygasm

80+ Gold

Fn+E+R+T+Y+U tuşları ile de modları degiştiremiyor muyuz ek olarak ben kablosuz kullanmak için her serferınden caps tuşunu söküp altından modu mu açmam gerekiyor kapatmak içinde mi aynı işlevi yapmalıyım yoksa kendisi kapanıyor mu?
Capsi bi kere açın yeter, sonra fn ile yapabilirsiniz.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Keycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilir

freygasm

80+ Gold
Keycapsi yüzünden size öyle geliyor olabilir hocam galiba onunki tam gecirmiyordu ben ayrı satın aldım keycapsi isterseniz freygasm hocama sorun o daha iyi bilir
Qmk firmwarei düzgün çalışmıyor update gelmesi lazım

freygasm

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,183
Üyeler
168,255
Son üye
M.Guven