Arkadaşım borcunu ödemiyor.

valla en mantıklısı ya vermememek daha seni kullanmış oluyorlarben kendim bu zaman kadar kimseden borç almadım harcamaları ona göre yapıyorum öğrencı olmamam rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam daha vermem hayyata defalarca aynı şeyi yaptığı için yazacam kırılmasın diye yazmıyorum ama bidaha ne olursa olsun atmayı düşünmüyorum kimseye zatenb sadece borç için yazıyorlar
Borç vereceğin insanı iyi tanınan gerekli benim borç vereceğim kişi biliyorum ki bana fazlasiyla geri verecek ona veriyorum çünkü yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor ama bana ayda bir mesaj atan ya da işi düşünce yazan sözde arkadaşlara asla borç vermiyorum

Borç vereceğin insanı iyi tanınan gerekli benim borç vereceğim kişi biliyorum ki bana fazlasiyla geri verecek ona veriyorum çünkü yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor ama bana ayda bir mesaj atan ya da işi düşünce yazan sözde arkadaşlara asla borç vermiyorum
hocam verdiğim kişi yakın arkaaşım ama sadece para istemeke içiiin yazıyor genellikle benim için sorun şu tarih verilip o tarhite verilmemsi verilmiyorsada şu tarihte vericem veya hiç veremiyecem demesi ama tarih verip o gun atacam deyip 4 gun sonra yazınca bugun atacam deyip gene 3 günü geçiryor veremiceksen en başından vermeyecem de

12 yıllık arkadaşım isterim verir yoksa bile bende 2x atarım o da aynısını yapar FAİZ DEĞİL :ROFLMAO:
dostluk paradan daha önemli tabi enayi yerine konulmadan

hocam verdiğim kişi yakın arkaaşım ama sadece para istemeke içiiin yazıyor
Hocam, bana o kişinin sizin yakın arkadaşınız olabileceği ama sizin onun yakın arkadaşı değilmişsiniz gibi geldi. Parayı umarım atar ama atmazsa siz de "Önce, önce ki borcunu öde" deyin. Eğer para ihtiyacı sağlık değilse de para vermeyin. Hem o zaman görürüz bakalım gerçek arkadaş mı?

Hocam, bana o kişinin sizin yakın arkadaşınız olabileceği ama sizin onun yakın arkadaşı değilmişsiniz gibi geldi. Parayı umarım atar ama atmazsa siz de "Önce, önce ki borcunu öde" deyin. Eğer para ihtiyacı sağlık değilse de para vermeyin. Hem o zaman görürüz bakalım gerçek arkadaş mı?
hocam sağlık deıl kendisi memur zaten ben ise öğrenci

hocam sağlık deıl kendisi memur zaten ben ise öğrenci
Yok, ben bir daha isterse demek istedim. Önce ki borcunu ödemeden siz de vermeyin. Umarım parayı geri alabilirsiniz.

Yoksa o borç birikir. 1000'e çıkmasın. Bence tabii.

Yok, ben bir daha isterse demek istedim. Önce ki borcunu ödemeden siz de vermeyin. Umarım parayı geri alabilirsiniz.

hocam öncedende vermediği var ama daha geçti üzerinden 7 8 ay

daha herhangi bir kimseye vermemeyi düşünüyorum çoğu kişide normalde yazmaz borç için yazıyor

hocam öncedende vermediği var ama daha geçti üzerinden 7 8 ay
Hocam bunu göz ardı etmek size kalmış. Belki sorun etmezsiniz.

daha herhangi bir kimseye vermemeyi düşünüyorum çoğu kişide normalde yazmaz borç için yazıyor
Hocam sizi kırmak istemiyorum ama sanırsam sizi kullanıyorlar. Dediğim gibi verecekseniz sağlık harcamaları için verin yoksa sallayın gitsin. Borcunu geri ödemeyene tek kuruş vermeye gerek yok. Verdiğiniz para bence lafı edilecek bir miktar. Yani hocam, insanlara hayır demeyi bilmelisiniz. İlk sefer içinizde kötü bir his olur ama bu his geçici. Yoksa hep kendinizi kullandırtırsınız.

Hocam bunu göz ardı etmek size kalmış. Belki sorun etmezsiniz.

Hocam sizi kırmak istemiyorum ama sanırsam sizi kullanıyorlar. Dediğim gibi verecekseniz sağlık harcamaları için verin yoksa sallayın gitsin. Borcunu geri ödemeyene tek kuruş vermeye gerek yok. Verdiğiniz para bence lafı edilecek bir miktar. Yani hocam, insanlara hayır demeyi bilmelisiniz. İlk sefer içinizde kötü bir his olur ama bu his geçici. Yoksa hep kendinizi kullandırtırsınız.
hocam vermediği miktarda 1000 2000 gibi benin şuan takıldıgım nokta şuydu normalde borç verdiğim kimseye yazmam parayı istememde o kişiden ama bu kişi yakında arkadaşım defalarca aynı şeyi yaptı son yaptığıda açıkçası biraz ağrıma gitti gün içinde atacagını söyleyip o gün atmadı 4 gün sonra ben ona yazınca unutmuşum yazdı ama halbuku benım ona verdiğim gün attıgım mesajı günün sonunda görmüştü o zaman atabilirdi o 4 günden sonra atacam deyip gene atmaması sorun yapacagı şey 2 dakka uyugulama gırmek zaten

selamlar bi arkadaşım benden para istedi borç olarak bende gün içinde ataacam dediği için attım aradan 4 gün geçti bende mesajı görsün diye emoji attım oda unutmuşum bugun atacam dedi ve 2 gün geçti ama ilkinde unutma ihtimali yoktu cunku benım ona yazdıgım mesajı gün sonunda görmüştü yani atıcagı tarihte bu kişiye defalarca verdim bende yakın arkadaşım atmadıklarıda oldu geç attıklarıda hiç atmadığıda oldu şimdi yazsam atacakmısın diye kalbi kırılacak normalde fazla kısıyıe borç vermem ama vermeyincede küsüyolar paranın lafınımı yapıyorsun diye verdiğim hiç kimse dediği tarihte borcunu vermiyor genelikle istemiyorumda
Hocam vermeyeceksin, isterse dostluğunu bitirsin. Para her şeyi yapar çünkü.

hocam vermediği miktarda 1000 2000 gibi benin şuan takıldıgım nokta şuydu normalde borç verdiğim kimseye yazmam parayı istememde o kişiden ama bu kişi yakında arkadaşım defalarca aynı şeyi yaptı son yaptığıda açıkçası biraz ağrıma gitti gün içinde atacagını söyleyip o gün atmadı 4 gün sonra ben ona yazınca unutmuşum yazdı ama halbuku benım ona verdiğim gün attıgım mesajı günün sonunda görmüştü o zaman atabilirdi o 4 günden sonra atacam deyip gene atmaması sorun yapacagı şey 2 dakka uyugulama gırmek zaten
Hocam siz normalde parayı geri istemediğiniz için arkadaşınızın/arkadaşlarınızın sizi kullandığını düşünüyorum. Hayır deyin geçin. Sizi öyle bildikleri için durmadan para veren birisi olduğunuzu düşünüyor olabilirler ve yine istemeyeceğiniz bekleyip istediğinizi görünce sizin unutmanızı veya boşvermenizi bekliyor (Düşünüyor.) olabilir. Daha da para vermeyin.

yok hocam daha verme ihtimalim yok
Bunu duymak çok güzel.

Hocam siz normalde parayı geri istemediğiniz için arkadaşınızın/arkadaşlarınızın sizi kullandığını düşünüyorum. Hayır deyin geçin. Sizi öyle bildikleri için durmadan para veren birisi olduğunuzu düşünüyor olabilirler ve yine istemeyeceğiniz bekleyip istediğinizi görünce sizin unutmanızı veya boşvermenizi bekliyor (Düşünüyor.) olabilir. Daha da para vermeyin.

Bunu duymak çok güzel.
olabilir hocamda aylık 40 50 tl alan biri neden bunu yapsınki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,548
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy