Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

Hewlett-Packard

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,165
Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.

25bin oyun metin2
biraz daha spesifik bir şeyler söylerseniz iyi olur. yoksa şu bile fazla gelecektir.

biraz daha spesifik bir şeyler söylerseniz iyi olur. yoksa şu bile fazla gelecektir.
Oyun bilgisayar lazım reis çok açıyorum

15k, 2. el olur, gunluk kullanim ve valorant

15k, 2. el olur, gunluk kullanim ve valorant
ikinci el piyasasını bilmiyorum. Şunun içindeki bir tane 4 GB'ı çıkar 16 GB tak.
Gözüme hp güzel gözüktü ve bi arkadaş 5000 laptopları bekle dmeişti. Beklemeli miyim sence?
5000 laptopların olayı performans değil daha çok verimlilik.

Son düzenleme:
Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
35K laptop önerisi
-genellikle okul ders amaçlı kullanılacak
-arada oyun oynanılcak
-güçlü olacak
-kronik sorunları olmayan
-uzun süre kullanmayı düşünüyorum
şimdiden teşekkür ederim

ders çalışmak video dizi film browser desktop işleri için seri donma kasma yapmayacak browser da sekme açınca saçmalamayacak bi laptop
BÜTÇE: MAx 10.000 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri